reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo Michaś śliczny, pewnie już nie możesz doczekać się spotkania z nim :-)
Olusia witaj, poruszyła mnie Twoja historia, oglądałam ostatnio program in vitro na tlc, także jestem pełna podziwu jak te kobitki dzielnie walczą i się nie poddają, kciuki za jutro!!!
Zakręcona ale laska z Ciebie :-) a piesek to amstaff ??

:happy2: witam wieczorową porą.

Marchew​ka :cool2: już se mame próbuje wychować..:evil:gagatek albo diablica. Ile Twój Mały miał wzrostu jak usłyszałaś serduszko? Wygrzebałam papiery z pierwszej ciąży,też byłam między 7 a 8 tyg,a córa miała już 11mm,:unsure: a teraz moja kruszynka tylko 2,1 mm. Mam nadzieje że nadgoni z czasem.

Oczy niebieskie aaaa dziękuje...:-D szczecina nic wolniej nie rośnie,może za wcześnie jeszcze na obserwacje. :-) a test z sody już jeden robiłam,wyszło takie 'piwko' jak Ty opisywałaś. :baffled: ale to ściema chyba. :rofl2: a wahadełka nad brzuchem jeszcze nie próbowałam. Sama jestem ciekawa jak to się przełoży na rzeczywistość.
Na pewno ciąża inaczej przebiega niż pierwsza:plamienia,mdłości mnie dopadły,i bóle żołądka..zgroza:baffled:przestałam czerpać przyjemność z jedzenia.
A niemieckie krople o których piszesz to zapewne SAB SIMPLEX. Myśmy na uszach stawali żeby je sprowadzić,bo młoda miała potworne kolki od 3tyg życia,a nic z polskiego rynku nie pomagało. Jedynie te działały,tak jak na necie piszą.

Elmo :-) synek cudo!!! :-) chciałabym takiego!

Ewelin :szok: serio zdarzają się takie cuda?!! :dry: ja w tą 'gupia' teorie shetlesa wierze,dlatego mam takie przeczucie. :tak: a sode aplikowałam aż mi skórka z psiochy schodziła:-Di wszystko inne też,:eek: a co do owulki to do tej nie wiem.
:-) mam chrześnice Gabrysie,bardzo ładne imię!!

Co do Beaty(moje imię),to jest brzyyyyydkie...:dry: nie polecam,hehe.

Olusia,zakrecona,Kiraa..trzymam kciuki za Was dziewczyny:happy2:bo najbliżej starań jesteście.

reklama
Do góry