hej dziewczynki :*
Dzis mnie wzielo i myje okna !!
Ale od poniedzialku podobno ma spasc snieg wiec swiety czas.
piranha dzieki Ci Kochana, wiec najblizsze dwa serducha mamy zaplanowane, a reszta po usg
powiedz od kiedy mamy znowu zaczac brac potas ??
Po terazniejszym wykresie powiem Ci widac, ze nie pije juz ziolek, nie dosc ze @ skapa, to jeszcze gory i doliny znowu
krystian i Tobie milego dzionka :*** mam nadzieje, ze dzis glowka juz nie boli.
zakrecona dziekuje za zdjecie :-) Powiem Ci, ze laska z Ciebie jak nie wiem co !!!! Kurde az milo popatrzec, jakbys przeszla kolo mnie na ulicy na pewno bym sie ogladnela
Dorcia pytalas kochana o zmyware, super ! Zakochalam sie w Niej. Ile to oszczednosci zauwazylam juz po 1 dniu, 1 mycie na dzien zamiast 3-4. Wiecej czasu, i szczescia, bo mycia naczyc chyba nikt nie znosi
Jak samopoczucie kochana ??
Olusia eh ale wyniki Twojego M. sa w porzadku ? U Nas z kolei nie ma przyczyny. Nieplodnosc wtorna. U mnie podczas laparoskopii przeprowadzono badanie droznosci jajowodow, wszystko w porzadku. Wyniki Ł. w porzadku, hormony w porzadku. Tsh doprowadzone do normy, i mimo to nic. Z poczatkiem listopada minal rok od kiedy zaczelismy starania..i coraz czesciej mysle, co bedzie jak przez te pol roku sie nie uda. Boje sie calej procedury in vitro, ale wynika to chyba tylko dlatego, ze zawsze co obce, nieznane,Nas przeraza. W ktorej klinice sie leczysz kochana ? domyslam sie, ze jesli mieszkasz kolo mnie, to Gyncentrum ?
Annette co u Ciebie ?
ktory to juz dc ?
Milego dnia kobietki :***
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014