reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo mały jest wspaniały, nie dziwie się że nie możesz doczekać sie żeby go przytulić:-) Gratuluję oczywiście jeszcze raz :tak:
Olusia coś okropnego Cię spotkało, ale na pewno słońce zaświeci jeszcze w Twoim życiu, trzymam kciuki żeby było to już niedługo.Trzymam Kciuki za jutrzejszy WIELKI dzień:-)
kirra ja też zdrówka życzę:-)
Ewelin śliczne imię. Jak się czujesz? jak nogi? kiedy masz teraz wizytę?

reklama
Nuska widze ze jestes z katowic... ja tez... chociaz mieszkam 30 km od katowic... :-) tak mialam podawane 2 mrozaczki no ale niestety, beta pierw byla ponizej 2 potem troszke podskoczyla a potem dostalam @....narazie ciiiiiiiiiiiiiiiii...........Musi sie teraz udac.... :-D u mnie stwierdzone jest PCO i cykle bezowulacyjne, dlatego bralam leki i owulka byla i podchodzilam do IUI... Badania mialam robione i powychodzily dobrze m.in laparoskopia, histeroskopia, hsg i jak widzisz nie udaje sie.... sama nie wiem co mam juz o tym myslec.. powiem tak ze teraz jak sie stymulowalam do In vitro to 3 zarodki stanely w miejscu po 2 dniach, 2 mi podali w 3 dobie ale niestety i jednego mam zamrozonego ktory doszedl do ostatniego stadium blastocysty i mi go zamrozili.... wiec ja mysle ze podczas tych moich Iui dochodzil do zaplodnienia ale po prostu komorki stawaly na pewnym etapie i klapa....

mamakaja masz racje moglo by juz sloneczko zaswiecic nade mna,,, dosc juz deszczu i ciemnych chmur...

Dorcia musi i to szybko !! i to wszystkim !!

Elmo sliczne zdjecie synka :) u mnie tez colin kopia nadii ale chociaz uśmiech ma mamy;p licze ze 3 do mnie bedzie podobne ale nie wiem czy sie doczekam :-D
powiedzcie mi czy skracanie albo rozowieranie szyjki mozna czuc ? ja czasami czuje takie klocia na dole ;/

zakrecona ale laska z ciebie a pies to pewnie po to zeby cie pilnowal i mezowi nikt z pod nosa nie zwinal :-p :tak::tak:

ja lece robic sernik gotowany bo jutro jedziemy do holandii wiece 2 dni nie bede was czytac :dry:
co do tycia mezow to moj maz w kazdej mojej ciazy tyje bardziej niz ja :-D
milego dnia wszystkim

Daria, Dorcia dziękuje za miłe slowa A moj pies taki obronny ze masakra Mrowki by nieskrzywdzila :-)
Dziewczyny zaciskac dzisiaj kciuki za mnie ;-)

Elmo ale z tego Michasia przystojniacha! Uwielbiam takie zdjęcia z usg, może u mnie też się uda, ostatnio tata próbował, ale zasłaniała się rączkami ;-) I widzę że imię już zdecydowane! Super! :tak:

Ewelin Gabrysia mi się też strasznie podoba ale M dał zdecydowane veto :-p

Olusia witaj! To straszne, że życie rzuca Ci takie kłody pod nogi... ale zobaczysz niedługo zaświeci słoneczko - może Świątecznie? :tak: Trzymam kciuki za jutro!!!

reklama
Elmo , piękny facecik :)
Zakręcona , &&&& trzymam . Slicznie wyglądasz :)
Olusia , &&&& za jutrzejszy transfer :)
krystianmartin , podobni jak kopie :) moje dziewczyny też takie były , teraz się różnią , doczytałam o monitoringu &&&& masz moje jak zawsze
daria , miłego wypadu :) a szyjka to może zaskoczyć i w ekspresowym tempie się skrócić , tego nie czuć niestety

Do góry