reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo Michaś śliczny, pewnie już nie możesz doczekać się spotkania z nim :-)
Olusia witaj, poruszyła mnie Twoja historia, oglądałam ostatnio program in vitro na tlc, także jestem pełna podziwu jak te kobitki dzielnie walczą i się nie poddają, kciuki za jutro!!!
Zakręcona ale laska z Ciebie :-) a piesek to amstaff ??

:happy2: witam wieczorową porą.

Marchew​ka :cool2: już se mame próbuje wychować..:evil:gagatek albo diablica. Ile Twój Mały miał wzrostu jak usłyszałaś serduszko? Wygrzebałam papiery z pierwszej ciąży,też byłam między 7 a 8 tyg,a córa miała już 11mm,:unsure: a teraz moja kruszynka tylko 2,1 mm. Mam nadzieje że nadgoni z czasem.

Oczy niebieskie aaaa dziękuje...:-D szczecina nic wolniej nie rośnie,może za wcześnie jeszcze na obserwacje. :-) a test z sody już jeden robiłam,wyszło takie 'piwko' jak Ty opisywałaś. :baffled: ale to ściema chyba. :rofl2: a wahadełka nad brzuchem jeszcze nie próbowałam. Sama jestem ciekawa jak to się przełoży na rzeczywistość.
Na pewno ciąża inaczej przebiega niż pierwsza:plamienia,mdłości mnie dopadły,i bóle żołądka..zgroza:baffled:przestałam czerpać przyjemność z jedzenia.
A niemieckie krople o których piszesz to zapewne SAB SIMPLEX. Myśmy na uszach stawali żeby je sprowadzić,bo młoda miała potworne kolki od 3tyg życia,a nic z polskiego rynku nie pomagało. Jedynie te działały,tak jak na necie piszą.

Elmo :-) synek cudo!!! :-) chciałabym takiego!

Ewelin :szok: serio zdarzają się takie cuda?!! :dry: ja w tą 'gupia' teorie shetlesa wierze,dlatego mam takie przeczucie. :tak: a sode aplikowałam aż mi skórka z psiochy schodziła:-Di wszystko inne też,:eek: a co do owulki to do tej nie wiem.
:-) mam chrześnice Gabrysie,bardzo ładne imię!!

Co do Beaty(moje imię),to jest brzyyyyydkie...:dry: nie polecam,hehe.

Olusia,zakrecona,Kiraa..trzymam kciuki za Was dziewczyny:happy2:bo najbliżej starań jesteście.

reklama
Do góry