reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha sama słodycz ta Twoja córa. Śliczne masz dzieci co tu dużo gadać:-D Też bym chciała taką panienkę.:tak:

Daria to siostra dba o braciszka,, żeby mu włoski to oczek nie wchodziły. Ja mojemu ostatnio podcięłam i wyglądał jak ten gość z "zaczarowanego ołówka" (z tej bajki) całe szczęście już troszkę podrosła:-D

Araki mega gratulacje. Z tego co pamiętam trochę sobie pomogłaś i widzisz udało się.

Antosia fajny dzidziuś. Czekam na wieści z kolejnego USG:tak:

Oczy niebieskie super, że wszystko w porządku. Niech sobie zdrowo w brzuszku rośnie synek mamusi.

Pozdrowionka

Araki super gratuluję nawet nie wiesz jak się cieszę twoim szczęściem super ściskam mocno , no to ZDRÓWKO za dzidzię i za to że się Ci udało zaplanować:-)

Ja zrobiłam te pączki po włosku raz dwa i już gotowe pycha polecam :tak:

Daria twoje dzieciaczki są na prawdę super , fajnie że razem gotujecie:tak:

Mnie pobolewa brzuch więc pewnie @ już w sobotę zgodnie z moim 28dc przybędzie a nie jak to się łudziłam ze w poniedziałek co dawałoby cień nadziei jeszcze , niestety​

Araki ja byłam pewna, że po DUKANIE to u Ciebie bedzie dziewczynka bo działalaś dokladnie tak samo jak ja gdy zaszłam w ciąże z Mają :) GRATULUJE

araki!!! :-) no caaałe szczęście że dziewczynka!!! :tak: nadal możemy być BB koleżankami:-D:-D.
:-) a tak na poważnie to mega GRATULACJE!!!! :rofl2: udało Ci się! :-) pewnie teraz fruwasz nad ziemią ze szczęścia!

Przy okazji dodam że u mnie pojawiło się dziś pierwsze delikatne plamienie na papierze:sad:. Obawiam się że wszystko zmierza w jednym kierunku. Zadzwoniłam do tej lekarki co wczoraj byłam(super babka),i przepisała mi Duphaston na tydzień. Powiedziała że jeśli ma dojść do poronienia,to i mimo leku dojdzie,a warto zawalczyć o ciąże i zobaczyć w którym kierunku to pójdzie. Jutro mam bete powtórzyć,czy nie ma tendencji spadkowej. Zobaczymy co będzie...
Do jutra.

reklama
Dzięki Dziewczyny! :-D Jakoś nie mogę ochłonąć, niby nuba widziałam i tato mówił, że prawdopodobnie... ale dopóki człowiek nie usłyszy, że na pewno, to niepewność pozostaje... gin nie miał żadnych wątpliwości, zdziwił się że to już 17 tydzień a ja nie znam płci ;-)

Co do planowania to tak jak wspomniała Maran-atha - długo byłam na Dukanie, piłam dużo coli light no i seksy były codziennie wieczorem aż do potwierdzonej przebytej owu. Trochę fartem, ale się udało :-p Już się nie mogę doczekać zakupów :-D

Vviedźma - Kochana walcz o fasolkę ze wszystkich sił!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry