reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha sama słodycz ta Twoja córa. Śliczne masz dzieci co tu dużo gadać:-D Też bym chciała taką panienkę.:tak:

Daria to siostra dba o braciszka,, żeby mu włoski to oczek nie wchodziły. Ja mojemu ostatnio podcięłam i wyglądał jak ten gość z "zaczarowanego ołówka" (z tej bajki) całe szczęście już troszkę podrosła:-D

Araki mega gratulacje. Z tego co pamiętam trochę sobie pomogłaś i widzisz udało się.

Antosia fajny dzidziuś. Czekam na wieści z kolejnego USG:tak:

Oczy niebieskie super, że wszystko w porządku. Niech sobie zdrowo w brzuszku rośnie synek mamusi.

Pozdrowionka

Araki super gratuluję nawet nie wiesz jak się cieszę twoim szczęściem super ściskam mocno , no to ZDRÓWKO za dzidzię i za to że się Ci udało zaplanować:-)

Ja zrobiłam te pączki po włosku raz dwa i już gotowe pycha polecam :tak:

Daria twoje dzieciaczki są na prawdę super , fajnie że razem gotujecie:tak:

Mnie pobolewa brzuch więc pewnie @ już w sobotę zgodnie z moim 28dc przybędzie a nie jak to się łudziłam ze w poniedziałek co dawałoby cień nadziei jeszcze , niestety​

Araki ja byłam pewna, że po DUKANIE to u Ciebie bedzie dziewczynka bo działalaś dokladnie tak samo jak ja gdy zaszłam w ciąże z Mają :) GRATULUJE

araki!!! :-) no caaałe szczęście że dziewczynka!!! :tak: nadal możemy być BB koleżankami:-D:-D.
:-) a tak na poważnie to mega GRATULACJE!!!! :rofl2: udało Ci się! :-) pewnie teraz fruwasz nad ziemią ze szczęścia!

Przy okazji dodam że u mnie pojawiło się dziś pierwsze delikatne plamienie na papierze:sad:. Obawiam się że wszystko zmierza w jednym kierunku. Zadzwoniłam do tej lekarki co wczoraj byłam(super babka),i przepisała mi Duphaston na tydzień. Powiedziała że jeśli ma dojść do poronienia,to i mimo leku dojdzie,a warto zawalczyć o ciąże i zobaczyć w którym kierunku to pójdzie. Jutro mam bete powtórzyć,czy nie ma tendencji spadkowej. Zobaczymy co będzie...
Do jutra.

reklama
Dzięki Dziewczyny! :-D Jakoś nie mogę ochłonąć, niby nuba widziałam i tato mówił, że prawdopodobnie... ale dopóki człowiek nie usłyszy, że na pewno, to niepewność pozostaje... gin nie miał żadnych wątpliwości, zdziwił się że to już 17 tydzień a ja nie znam płci ;-)

Co do planowania to tak jak wspomniała Maran-atha - długo byłam na Dukanie, piłam dużo coli light no i seksy były codziennie wieczorem aż do potwierdzonej przebytej owu. Trochę fartem, ale się udało :-p Już się nie mogę doczekać zakupów :-D

Vviedźma - Kochana walcz o fasolkę ze wszystkich sił!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry