Elmo2
Fanka BB :)
Maran o matko! Ale bylby numer :-) Czlowiek w stresie wyobraza sobie rozne rzeczy. Nic sie nie boj, moze owulka jednak sie az tak nie przyspieszy. Choc powiem Ci ze i ja z tych raczej poznoowulacyjnych a w szczesliwym cyklu owu byla juz w 13 dc wiec to sie zdarza. Poza tym Macy ma racje, Pirania pisala kilka razy ze owszem najwieksze szanse na chlopca sa przed sama owulka, jednak odleglosc 4 dni i wieksza to tez statystycznie wiecej chlopców. Na wszelki wypadek jednak gdybys zaobserwowala wczesniejsza owulke sproboj podbijac ph aplikacja sody czy tez napojami sodowymi. Choc pewnie niepotrzebnie sie stresujesz ;-)
Marcelina witaj. No wiesz, aplikacje nie sa konieczne jednak jak pewnie wiesz kazdy dodatkowy czynnik zwieksza szanse na dana plec. Ja pilam napoj sodowy od @ do owulacji wiec jesli zalezy Ci na chlopcu to tydzien przed owulka jak najbardziej powinnas pic. Nie znam tego zelu o którym piszesz, tu na forum na chlopca polecany jest Pree seed choc na chlopca jego ph 7 i tak jest niewystarczajace i dziewczyny mieszaja go z soda. Tak wiec pytanie jak bardzo Ci zalezy? A stosujesz diete i suplementy?
Oczy niebieskie &&&& za pomyslne wyniki. Jak samopoczucie?
EWELIN co u Ciebie???
Marcelina witaj. No wiesz, aplikacje nie sa konieczne jednak jak pewnie wiesz kazdy dodatkowy czynnik zwieksza szanse na dana plec. Ja pilam napoj sodowy od @ do owulacji wiec jesli zalezy Ci na chlopcu to tydzien przed owulka jak najbardziej powinnas pic. Nie znam tego zelu o którym piszesz, tu na forum na chlopca polecany jest Pree seed choc na chlopca jego ph 7 i tak jest niewystarczajace i dziewczyny mieszaja go z soda. Tak wiec pytanie jak bardzo Ci zalezy? A stosujesz diete i suplementy?
Oczy niebieskie &&&& za pomyslne wyniki. Jak samopoczucie?
EWELIN co u Ciebie???
Ostatnia edycja: