reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki
przepraszam Was ale nie dam rady napisać do każdej z osobna , mam głowę zajętą jak zwykle wiadomo czym

Elmo dzięki za pamięć i kciuki a ja trzymam za twoją dzidzię żeby wszystko było oki:-)

krystiamartin a twój mąż bierze tą l-karnitynę? i inne leki które polecała Pirania?:nerd:

Pirania moje dzieci jak chodziły do przedszkola to tak samo było pełno chorych , ja na szczęście dawałam im dużo produktów wzmacniających takich jak czosnek, kiwi, papryka czerwona, sok z cytrynki do schłodzonej herbatki, i jakoś przechodziliśmy ale najgorszy zawsze był wrzesień to trzeba przeżyć

Ana kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&

Kciuki za wszystkie starające
i Witam nowe dziewczyny

Mi tempka nie spada ale denerwuje się że nie wiem ile to dni po owu :confused2:
miałam nie mierzyć ale po prostu rano jak się przebudzam to biorę ten termometr automatycznie :baffled:
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Maggie, dzięki :-*

Matik
, wykres śliczny. Jeśli test owulacyjny był negatywny w 12 dc a pozytywny w 13 dc to owulka była prawdopodbnie w 14 dc, możesz sama przesunąć granicę czy program sam sztywno zaznacza?

Ostatnia edycja:
dzien dobry wszystkim :)

czy ktos wie o ktorej ann ma wizyte ? ciekawe co jej lekarz powie ...
boze mam takiego lenia ze nawet nie chce mi sie czytac;/
milego dnia wszystkim :)

Matik, czyli wieczorne tempki potwierdziły, że trzeba przesunąć granicę na 14 dc :-), mi w wykresie tempek porannych też pasuje ten dzień i według mnie właśnie wtedy była owulka :tak:

Część babeczki Ja tylko na chwilę bo w pracy jestem i mam zapierdziel (miesieczne raport i zestawienia) ale musiałam na chwilę zajrzec
Airfix ja zamowilam na allegro te 3662348411 dziś je dostałam wiec wieczorem moge ci powiedzieć dopiero jak dzialaja Porównam z tymi co maja 4 male kwadraciki :-)
Miłego dnia

reklama
Matik &&& trzymam
Nuska za Ciebie oczywiście tez &&&
Piranha u nas z Ala tez tak było jak dziewczyny pisza, pierwsze 1-2 tygodnie był szał I chciała chodzic a później juz nie bo jej nudno było ;) teraz juz do szkoły chodzi I jakos tam chodzi I nie marudzi kazdego dnia, ze nic chce, czasem sie sprzeciwia, że nie idzie, ale I tak idzie ;) dziecko prędzej czy później sie dostosuje bo nie ma innego wyjścia ;)

No a ja mam małego stresa ;) bo mam dziś 12 dzień cyklu a na mojej afrodycie mnóstwo paprotek - poprostu bardzo dużo, że tyle chyba jeszcze nigdy nie widziałam u siebie I boje sie, że owu mnie nawiedzi niebawem a w 10 dc rano były przytulanki bez zabezpieczenia zadnego bo ja najwaczesnie miałam owu w 16 dniu cyklu w ostatnich minimum 12 cyklach a zwykle mam 17 - 18 dc owulacje wiec nie zakladałam opcji, ze moze być szybciej jak już to później no I teraz nie wiem co bedzie dalej... bo jak owu bedzie niebawem jutro lub pojutrze to mogą być z tego dzieci, ale może nie... tylko te paprotki na tej afrodycie mnie dziś zestresowały, ale nic, trzeba być dobrej myśli może jakiś niekontorlowany wyrzut estrogenów I tyle ;-) a jak nie.... o matko nawet sie boje myslec bo na bank 3 babeczka by była :-(

Do góry