reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha tak mi się ręce trzęsą że pisać nie mogę...:-):rofl2: naprawde tak myślisz??
Boże dziewczyny..dzięki że jesteście!!!

Muszę do męża zadzwonić. :rofl2:co by nie było to gęba mi się cieszy że znów mamą zostanę:-):-)

reklama
Dzień dobry

Ana przykro mi, tulę...
Kiraa a ile ma Wasze pierwsze dziecko? I czy mąż ma rodzeństwo?
Piranha też jestem zdania, że będziesz mogła kiedyś własną książkę o planowaniu wydać! :)
Nuuuśka kciuki!!!
Ewelin suuper fota :)
Mar-chew odłóż ten termometr... ;)
vviedźma strasznie się cieszę!

Piranoho pytanie pewnie trochę głupie, ale czy jeśli starania będą się odbywać wieczorami, to utrzymywanie niskiego poziomu cukru rano nadal jest konieczne?

Wiedźma ... a nie mówiłam że będzie wszystko OK !!! Super...cieszę się bardzo !!!
I nie zamartwiaj się już ...dobrze ???

Nuuśka
nie wiem czemu te pazurki sierściucha się tak rozdwajają ( rozwarstwiają)... coś może źle obcinam ??? Czym Wy obcinacie ???

vviwdźma- gratuluję ogromnie! I powodzenia!

Ann, Marchew- tulę Was mocno.

Piranha- nie robiłam jeszcze żadnych badań. Za tydzień mam wizytę u gina... Bez sensu to jest. Okresu ciągle nie ma. Mój organizm jest beznadziejny....

Krystianmartin, ja myślę, że żadnego @ nie będzie. Przynajmniej póki co. Tempkę masz za bardzo w górze. We wcześniejszych ciążach nie miałaś plamień? Ból się nie liczy. ;-) Ja miałam w obu ciążach takie bóle na @, że byłam przekonana o nadchodzącej @. Będzie dobrze.
VViedźma, wspaniale!
Marchew, nie schizuj. Będzie dobrze. Spadki się zdarzają, a ja mówię, że za 8 miesięcy będziesz mamusią.

reklama
Do góry