reklama
Dzień dobry
Ana przykro mi, tulę...
Kiraa a ile ma Wasze pierwsze dziecko? I czy mąż ma rodzeństwo?
Piranha też jestem zdania, że będziesz mogła kiedyś własną książkę o planowaniu wydać!
Nuuuśka kciuki!!!
Ewelin suuper fota
Mar-chew odłóż ten termometr...
vviedźma strasznie się cieszę!
Ana przykro mi, tulę...
Kiraa a ile ma Wasze pierwsze dziecko? I czy mąż ma rodzeństwo?
Piranha też jestem zdania, że będziesz mogła kiedyś własną książkę o planowaniu wydać!
Nuuuśka kciuki!!!
Ewelin suuper fota
Mar-chew odłóż ten termometr...
vviedźma strasznie się cieszę!
krystianmartin
Fanka BB :)
vviedźma juuuupi
Piranha najpierwżołty, potem różowy, potem jakby brązowy i kujący ból, który przeszedł. Chyba jednak @
Piranha najpierwżołty, potem różowy, potem jakby brązowy i kujący ból, który przeszedł. Chyba jednak @
Ostatnia edycja:
Wiedźma ... a nie mówiłam że będzie wszystko OK !!! Super...cieszę się bardzo !!!
I nie zamartwiaj się już ...dobrze ???
Nuuśka nie wiem czemu te pazurki sierściucha się tak rozdwajają ( rozwarstwiają)... coś może źle obcinam ??? Czym Wy obcinacie ???
I nie zamartwiaj się już ...dobrze ???
Nuuśka nie wiem czemu te pazurki sierściucha się tak rozdwajają ( rozwarstwiają)... coś może źle obcinam ??? Czym Wy obcinacie ???
vviwdźma- gratuluję ogromnie! I powodzenia!
Ann, Marchew- tulę Was mocno.
Piranha- nie robiłam jeszcze żadnych badań. Za tydzień mam wizytę u gina... Bez sensu to jest. Okresu ciągle nie ma. Mój organizm jest beznadziejny....
Ann, Marchew- tulę Was mocno.
Piranha- nie robiłam jeszcze żadnych badań. Za tydzień mam wizytę u gina... Bez sensu to jest. Okresu ciągle nie ma. Mój organizm jest beznadziejny....
macy
Krystianmartin, ja myślę, że żadnego @ nie będzie. Przynajmniej póki co. Tempkę masz za bardzo w górze. We wcześniejszych ciążach nie miałaś plamień? Ból się nie liczy. ;-) Ja miałam w obu ciążach takie bóle na @, że byłam przekonana o nadchodzącej @. Będzie dobrze.
VViedźma, wspaniale!
Marchew, nie schizuj. Będzie dobrze. Spadki się zdarzają, a ja mówię, że za 8 miesięcy będziesz mamusią.
VViedźma, wspaniale!
Marchew, nie schizuj. Będzie dobrze. Spadki się zdarzają, a ja mówię, że za 8 miesięcy będziesz mamusią.
krystianmartin
macy we wcześniejszych nie miałam plamień. a krechy na testach ciążowych były mega mocne 1-2 dni przed @.
Matik2012
dziewczyny a jabłko i nać pietruszki szkodzą w planowaniu na dziewczynkę?
reklama
krystianmartin
matik nać ma wit C i żelazo
Podziel się: