reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no wiem ze ma takie witaminy ale czy przypadkiem czegoś jeszcze co przekreśli dziewczynkę tak się zastanawiam bo zobaczyłam fajny przepis na koktajl zmiksować jabłko, pietruszkę i wodę to musi być dobre :tak: ale wiadomo nie chcę przeszkadzać

Polisia, to będziesz wiedziała dwa dni przede mną! :-D Ja mam 7.11 i też mam nadzieję nie zobaczyć już nic ani trochę sterczącego ;-)

Matik, ja się nie znam na tych dziewczynkowych/chłopczykowych produktach... A u Ciebie kiedy owu przewidujesz? Chyba już na dniach? Ja Ci radzę M przycisnąć do regularnych staranek przynajmniej co dwa dni i do momentu aż Ci się na 100% przebyta owu potwierdzi - żeby Ci znowu nie uciekła!! Mocno trzymam za Ciebie kciuki w tym cyklu!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Krystianmartin, Dorcia - ale Wam płata figle ten cykl, oby się wszystko wyklarowało szybko!!

Ana, przytulam Cię mocno i nie wiem co Ci doradzić.... jesteś pewna że to @?

Aha, Viedźma, ja w dniu spodziewanej @ miałam takiego bladziocha, że jak pokazałam mężowi to tylko po mojej minie poznał, że się udało, bo on twierdził, że nic nie widzi :-p Następnego dnia też był bladzioch i więcej postanowiłam testów nie robić żeby się nie stresować :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki wszystkie mam propozycję, żeby daty wizyt wpisywać w sygnaturce, unikniemy w ten sposób ciągłych pytań kiedy i dlaczego. Ja już wpisałam. Co wy na to?
Odbiór :-)

Matik, podobno można jabłka obrane ze skórki, 100 g jabłka zawiera 134 mg potasu, jednak potas jest niezbędny do życia a w diecie dziewczynkowej należy go przyjmować w dawce 2500 - 3500 mg jonów K+. Co do natki pietruszki do ma działanie lekko alkalizujące i zawiera sporo potasu ale nie można popadać w skrajność i na pewno odrobina pietruszki nie przeszkodzi w planowaniu córeczki.

krystianmartin
, albo niestety zbliżająca się @ albo plamienia w rejonie @, które dość często występują w ciąży (i świadczą często o trochę niskim poziomie progesteronu). Trzymam nadal mocno kciuki! Moim zdaniem owulację miałaś w rejonie 18 dc, w okolicy 5 dpo zagnieździł się zarodek i stąd kreska na teście w 7 dpo, teraz masz 13 dpo więc termin @, teraz tylko pytanie czy hCG u Ciebie spada czy rośnie, jaka szkoda, że nie możesz sprawdzić bety i załatwić sobie Duphastonu :(

Oczy niebieskie, super pomysł, zwłaszcza, że mam ostatnio koszmarną sklerozę :)

Ostatnia edycja:
Witam,

mam pytanie,

wczoraj robilam badania na hormony tarczycy. Czy moglby ktos sprawdzic czy sa odpowiednie. Dodam ze staramy sie z mezem o dziecko.

TSH 1,115
FT3 2,4
FT4 0,9

Dziekuje za odpowiedz :)

reklama
Araki no to super, będziemy trzymać kciuki, ja już przebieram nogami :D bo Ty to już coś tam wiesz, a ja kompletnie nic bo nigdy tego fragmentu nie widziałam :D

Oczy niebieskie zrobione! :D fajny pomysł

Do góry