reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
U nas po staremu. Zagladam do was z sentymenú. Jedrus juz chodzi a nawet dzis tanczyl i zaciekle cwiczy obroty. Pirania tabela imponujaca. Szkoda ze nie bylo mi dane choc sprobowac w ta moja zosie. No tak mi siedzi w glowie i wyjsc nie moze
Kiraa
Witam sie, chocwidze zejuz pogasilyscie swiatelko.
czy te irygacje z limonka z12 ml plynu nie sa niebezpieczne? Tzn czy nie mozna sobie nimi wyrzadzic krzywdy? Czy robic je przed kazdym seruszkowaniem, czy jak? I jak czesto powtarzac?
piranju dobra duszyczko dlaczego w suplementacji dziewczynkowej tak wazne jest zeby nie brac wszystkich suplementow na raz?
no to gasze swiatelko
czy te irygacje z limonka z12 ml plynu nie sa niebezpieczne? Tzn czy nie mozna sobie nimi wyrzadzic krzywdy? Czy robic je przed kazdym seruszkowaniem, czy jak? I jak czesto powtarzac?
piranju dobra duszyczko dlaczego w suplementacji dziewczynkowej tak wazne jest zeby nie brac wszystkich suplementow na raz?
no to gasze swiatelko
Kiraa
I zapalam swiatelko
jak myslicie czy przy owu ok14/15 dnia, jesli serduszkowalismy w 8dc, i 9dc, to bedzie to odpowiedni odstep dziewczynkowy, czy jeszcze dzis w 12dc poserduszkowac? .... Dzieki i milego dnia
moja@ 5.11 moze ktos dopisac mnie do listy? Dzieki
jak myslicie czy przy owu ok14/15 dnia, jesli serduszkowalismy w 8dc, i 9dc, to bedzie to odpowiedni odstep dziewczynkowy, czy jeszcze dzis w 12dc poserduszkowac? .... Dzieki i milego dnia
moja@ 5.11 moze ktos dopisac mnie do listy? Dzieki
vviedźma
Zaangażowana w BB
:-) POBUDKA!!!
Dorcia, Nuśka, Elmo, Matik, Ewelin, Araki...
wczoraj się już szykowałam na @, a po dzisiejszym skoku temperatury wygrzebałam z szafki test i...... widzę jakiś najbledszy w świecie zarys bladego bladziocha???!
To raczej pomyłka. Oj..co to będzie,co to będzie....
Aaaa tak! :-) córeczka będzie!
Wpadnę później.
krystianmartin :-) jak na moje oko to w ciąży jesteś babeczko na 99,9%. :-) &&&&&&&
Dorcia, Nuśka, Elmo, Matik, Ewelin, Araki...
wczoraj się już szykowałam na @, a po dzisiejszym skoku temperatury wygrzebałam z szafki test i...... widzę jakiś najbledszy w świecie zarys bladego bladziocha???!
To raczej pomyłka. Oj..co to będzie,co to będzie....
Aaaa tak! :-) córeczka będzie!
Wpadnę później.
krystianmartin :-) jak na moje oko to w ciąży jesteś babeczko na 99,9%. :-) &&&&&&&
Viedźma, to ja pierwsza Ci gratuluję w ten przepiękny poranek!!!!! Ale super!! Na pewno nie masz zwidów kochana!! I synek będzie, zobaczysz!!
Kiraa, odstęp 5-6 dni to za dużo dla żołnierzyków... czasem się zdarza że tyle wytrzymają ale to rzadkość...
Kiraa, odstęp 5-6 dni to za dużo dla żołnierzyków... czasem się zdarza że tyle wytrzymają ale to rzadkość...
krystianmartin
Hej
Viedźma GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piranha przypomniało mi się, że na weselu ciągle miałam jakby wodnisty śluz. Nie prowadziłam wtedy obserwacji bo nie miałam netu. |Ale pamiętam te wilgotne plamy na bieliźnie. wprowadziłam te zmiany na wykres i jestem w lekkim szoku. Czy to możliwe? zawsze skok tempki miałam po owu. Aj... zobaczymy
Viedźma GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piranha przypomniało mi się, że na weselu ciągle miałam jakby wodnisty śluz. Nie prowadziłam wtedy obserwacji bo nie miałam netu. |Ale pamiętam te wilgotne plamy na bieliźnie. wprowadziłam te zmiany na wykres i jestem w lekkim szoku. Czy to możliwe? zawsze skok tempki miałam po owu. Aj... zobaczymy
Ostatnia edycja:
so_happy
witam
Wiedźma gratulacje !!!! wczoraj wieczorem mi się przypomniało, ze mam Ci
przesąłć moje badania, jak chcesz to podeślij mi adres email na pW
Andziak witaj !! Co u ciebie? mówisz, ze Jędruś już tańczy,
strasznie szybko czas leci
Elmo jak Zuzia? lepiej się czuje?
Dorcia ja mam też Rombe, ale nie używam jej, nie jestem z niej zadowolona,
ale moja koleżanka ma , używa jej przede wszystkim do zbierania sierści po psie
i jest bardzo zadowolona
Nuśka my bylismy w parku Dinolandia on jest chyba dla mniejszych dzieci
czyli dla takich jak moi i dla troszke starszych
Wiedźma gratulacje !!!! wczoraj wieczorem mi się przypomniało, ze mam Ci
przesąłć moje badania, jak chcesz to podeślij mi adres email na pW
Andziak witaj !! Co u ciebie? mówisz, ze Jędruś już tańczy,
strasznie szybko czas leci
Elmo jak Zuzia? lepiej się czuje?
Dorcia ja mam też Rombe, ale nie używam jej, nie jestem z niej zadowolona,
ale moja koleżanka ma , używa jej przede wszystkim do zbierania sierści po psie
i jest bardzo zadowolona
Nuśka my bylismy w parku Dinolandia on jest chyba dla mniejszych dzieci
czyli dla takich jak moi i dla troszke starszych
vviedźma a co ja mowilam ????? :-) wiedzialam ze sie uda !!!! Gratuluje Ci Kochana, wklejaj zdjecie tego bledziocha !! Niech oczy sie naciesza :-)
i wrozka Nuuuśka Ci powie - Ty sie szykuj na nuuuudne 9 miesiecy ciazy !! Oczywiscie siusiaczkowej bo jak by inaczej
Dorcia ten Twoj tescior musial sie mylic, Twoja kolej tez musi byc w szczesliwym pazdzierniku :-)
kate18 aaa to wiem co to
PAŹDZIERNIK 2013
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań)
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
gorgusia - termin @
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
i wrozka Nuuuśka Ci powie - Ty sie szykuj na nuuuudne 9 miesiecy ciazy !! Oczywiscie siusiaczkowej bo jak by inaczej
Dorcia ten Twoj tescior musial sie mylic, Twoja kolej tez musi byc w szczesliwym pazdzierniku :-)
kate18 aaa to wiem co to
PAŹDZIERNIK 2013
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań)
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
gorgusia - termin @
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
Ostatnia edycja:
reklama
ewelin00
Araki gratuluję,super będzie córunia .tata chyba się zna i wie co mówi. super mieć tatę ginka.
wiedzma gratuluję, na niebiesko oczywiście
Krystian co ja widze, taki przeskok, ale powiem ci że teraz wykres wygląda czytelnie-owu a potem skok tempki, czyli owu sie przesunęła ale świetnie. kochana teraz tylko sie nie denerwuj i nie stresuj za bardzo.Wiem ze łatwo mówić. super naprawdę, trzymam kciuki.
Ana ja wiem że byś chciała teraz i już, przypomnij sobie co my żeśmy z elmo robiły. ona chyba w 14 stym robiła dodatkowe USG a ja w 16 stym kiedy lekarz był taki miły i powiedział że nie ma sensu robic badania w tym tyg i oddał mi kasę. Cuda wyprawialyśmy z tego zniecierpliwienia. Ja Ci powiem ze nawet nie wiem kiedy mi minęła wiosna i lato bo ciagle siedziałam najpierw w łazience z testami i ph metrem a potem na kompie,czytałam i analizowałam. jak sie ocknełam to prawie listopad haha. nie ma na to rady musisz czeka/ Ja z całych sił ci kibicuję i zaciskam kciuki.
Dorcia co tam u ciebie?
wiedzma gratuluję, na niebiesko oczywiście
Krystian co ja widze, taki przeskok, ale powiem ci że teraz wykres wygląda czytelnie-owu a potem skok tempki, czyli owu sie przesunęła ale świetnie. kochana teraz tylko sie nie denerwuj i nie stresuj za bardzo.Wiem ze łatwo mówić. super naprawdę, trzymam kciuki.
Ana ja wiem że byś chciała teraz i już, przypomnij sobie co my żeśmy z elmo robiły. ona chyba w 14 stym robiła dodatkowe USG a ja w 16 stym kiedy lekarz był taki miły i powiedział że nie ma sensu robic badania w tym tyg i oddał mi kasę. Cuda wyprawialyśmy z tego zniecierpliwienia. Ja Ci powiem ze nawet nie wiem kiedy mi minęła wiosna i lato bo ciagle siedziałam najpierw w łazience z testami i ph metrem a potem na kompie,czytałam i analizowałam. jak sie ocknełam to prawie listopad haha. nie ma na to rady musisz czeka/ Ja z całych sił ci kibicuję i zaciskam kciuki.
Dorcia co tam u ciebie?
Podziel się: