reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez bom nieprzytomna :confused2: Ł. wyprawiony do pracy, Ola wyprawiona do lozka, mnie natomiast nie ma kto wyprawic wiec wyprawiam sie sama :-D

Dobranoc :**
koala.jpg

Załączniki

• koala.jpg
    koala.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 22
reklama
U nas po staremu. Zagladam do was z sentymenú. Jedrus juz chodzi a nawet dzis tanczyl i zaciekle cwiczy obroty. Pirania tabela imponujaca. Szkoda ze nie bylo mi dane choc sprobowac w ta moja zosie. No tak mi siedzi w glowie i wyjsc nie moze

Witam sie, chocwidze zejuz pogasilyscie swiatelko.
czy te irygacje z limonka z12 ml plynu nie sa niebezpieczne? Tzn czy nie mozna sobie nimi wyrzadzic krzywdy? Czy robic je przed kazdym seruszkowaniem, czy jak? I jak czesto powtarzac?

piranju:tak: dobra duszyczko dlaczego w suplementacji dziewczynkowej tak wazne jest zeby nie brac wszystkich suplementow na raz?

no to gasze swiatelko:cool:

I zapalam swiatelko:)
jak myslicie czy przy owu ok14/15 dnia, jesli serduszkowalismy w 8dc, i 9dc, to bedzie to odpowiedni odstep dziewczynkowy, czy jeszcze dzis w 12dc poserduszkowac? .... Dzieki i milego dnia

moja@ 5.11 moze ktos dopisac mnie do listy?:szok: Dzieki

:-) POBUDKA!!!

Dorcia, Nuśka, Elmo, Matik, Ewelin, Araki...

:szok::szok::szok: wczoraj się już szykowałam na @, a po dzisiejszym skoku temperatury wygrzebałam z szafki test i......:szok: widzę jakiś najbledszy w świecie zarys bladego bladziocha???!
To raczej pomyłka:eek:. Oj..co to będzie,co to będzie....

Aaaa tak! :-):-D córeczka będzie!

Wpadnę później.

krystianmartin
:-):tak: jak na moje oko to w ciąży jesteś babeczko na 99,9%. :-) &&&&&&&

Viedźma, to ja pierwsza Ci gratuluję w ten przepiękny poranek!!!!! Ale super!! Na pewno nie masz zwidów kochana!! :-D I synek będzie, zobaczysz!!

Kiraa, odstęp 5-6 dni to za dużo dla żołnierzyków... czasem się zdarza że tyle wytrzymają ale to rzadkość...

Hej
Viedźma GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piranha
przypomniało mi się, że na weselu ciągle miałam jakby wodnisty śluz. Nie prowadziłam wtedy obserwacji bo nie miałam netu. |Ale pamiętam te wilgotne plamy na bieliźnie. wprowadziłam te zmiany na wykres i jestem w lekkim szoku:szok:. Czy to możliwe? zawsze skok tempki miałam po owu. Aj... zobaczymy

Ostatnia edycja:
witam
Wiedźma gratulacje !!!! wczoraj wieczorem mi się przypomniało, ze mam Ci
przesąłć moje badania, jak chcesz to podeślij mi adres email na pW
Andziak witaj !! Co u ciebie? mówisz, ze Jędruś już tańczy,
strasznie szybko czas leci
Elmo jak Zuzia? lepiej się czuje?
Dorcia ja mam też Rombe, ale nie używam jej, nie jestem z niej zadowolona,
ale moja koleżanka ma , używa jej przede wszystkim do zbierania sierści po psie
i jest bardzo zadowolona
Nuśka my bylismy w parku Dinolandia on jest chyba dla mniejszych dzieci
czyli dla takich jak moi i dla troszke starszych

vviedźma a co ja mowilam ????? :-):-D wiedzialam ze sie uda !!!! Gratuluje Ci Kochana, wklejaj zdjecie tego bledziocha !! Niech oczy sie naciesza :laugh2::-)
i wrozka Nuuuśka Ci powie - Ty sie szykuj na nuuuudne 9 miesiecy ciazy !! Oczywiscie siusiaczkowej bo jak by inaczej :-p
Dorcia ten Twoj tescior musial sie mylic, Twoja kolej tez musi byc w szczesliwym pazdzierniku :-)

kate18 aaa to wiem co to :tak:

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań)
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )

gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
reklama
Araki gratuluję,super będzie córunia .tata chyba się zna i wie co mówi. super mieć tatę ginka.

wiedzma gratuluję, na niebiesko oczywiście

Krystian co ja widze, taki przeskok, ale powiem ci że teraz wykres wygląda czytelnie-owu a potem skok tempki, czyli owu sie przesunęła ale świetnie. kochana teraz tylko sie nie denerwuj i nie stresuj za bardzo.Wiem ze łatwo mówić. super naprawdę, trzymam kciuki.

Ana ja wiem że byś chciała teraz i już, przypomnij sobie co my żeśmy z elmo robiły. ona chyba w 14 stym robiła dodatkowe USG a ja w 16 stym kiedy lekarz był taki miły i powiedział że nie ma sensu robic badania w tym tyg i oddał mi kasę. Cuda wyprawialyśmy z tego zniecierpliwienia. Ja Ci powiem ze nawet nie wiem kiedy mi minęła wiosna i lato bo ciagle siedziałam najpierw w łazience z testami i ph metrem a potem na kompie,czytałam i analizowałam. jak sie ocknełam to prawie listopad haha. nie ma na to rady musisz czeka/ Ja z całych sił ci kibicuję i zaciskam kciuki.

Dorcia co tam u ciebie?

Do góry