reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to Pirania rozwiala watpliwosci co do testów owulacyjnych. Mi sie jak widac cos pokickalo :baffled: :-)

Nuska
ja juz bym pila, maxymalna dawka dzienna to 7 porcji po pol lyzeczki w pol szklanki wody (oczy niebieskie popraw mnie jakby co) dziewczyny pily np. z sokiem. Ja bym juz pila.

Piraniu dzieki. Zuza lepiej, nie ma juz goraczki ale gardlo jeszcze nieciekawe plus nos zatkany. A jak Kaja i Krzys? Puscily im juz te katary?

Araki obstawiam babeczke. Jak dla mnie to jednak opuchniete narzady dziewczece ;-)

reklama
Araki to cudnie, w takim razie kompletny ze mnie laik :-) i gratulacje że się udało :-)
Ale patrząc znow teraz na te zdjęcia ja już co do chłopca nie byłam wcale pewna, ale to ujęcie od dołu w takim razie nie był siusiak, kompletnie się znam i dobrze :-)
Przypomnij co robiłaś w kierunku córeczki dieta Dukana i osłabianie, bo ja nie pamiętam kochana ?

Araki wiedziałam znam widok siusiaków ;-) super gratuluje po cichu córci żeby nie zapeszać :tak:

A przypomnisz swoje staranka :-)?(już widzę ze się powtarzam o pytanko )

Ostatnia edycja:
Araki wiedziałam :-) Super gratuluje!
Wstawiam Ci swoja fotke, robiona tydzien pozniej. Jak widac siusiak na tym etapie juz sie tak nie rozwidla ;-) wiec jak dla mnie mozesz juz byc spokojna :tak:

Myfanwy masz racje, jakby sie na tym zastanowic, to tak wlasnie moze byc. Te o czulosci 20, teoretycznie owulacje moga wykryc najwczesniej, 25-30 najpozniej, wiec w tym momencie zwiekszamy szanse na dziewczynkte. Choc nie wiem na ile te Nasze proroctwa sa wlasciwe :wściekła/y: Ale cos w tym jest niewatpliwie, po cos chyba robia testy o roznych czulosciach prawda ? :)

araki super !!! Pink lady :-) Jak na razie wiec, chyba wszystkim staraczkom udalo sie zaplanowac upragniona plec :-)

Elmo tak kochana, to wiem dokladnie, ze ,az 7 porcji na dzien, ale z racji moich owulowych niespodzianek nie wiedzialam od kiedy zaczac :happy: Mowisz z sokiem ? A woda smakowa tez moze byc ? Zbawienie to wrecz bo z sama woda to pawia mozna puscic, co juz chyba wiekszosc zauwazyla :-D

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 6 cykl starań)
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Myszka - nie, tylko to co napisałam. Jak tu trafiłam, byłam już w trakcie staranek i nie było czasu, pewnie jakby się nie udało w drugim cyklu to bym sylk kupiła ;-)

Nuska niby mozna przez 14 dni wiec chyba dalej jak w 21 dc nie bedziesz mic owulki nie? Oczy niebieskie pila z sokami, wode smakowa raczej bym odradzala w staraniach o chlopca z racji ilosci cukru w niej :/

reklama
Araki super
Pirania Nuśna i reszta kochanych dziewczynek dzięki :tak:

Test z sodą ja w to nie wierzę robiłam 10tyg i pokazywał dziewczynkę a był chłopak :tak:

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11.( 6 cykl starań)
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Do góry