reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuuśka, ja nawet mam ten termometr!!!! Muszę go tylko poszukać bo schowałam gdzieś bo kompletnie nie nadawał się do mierzenia temperatury pod pachą u dzieciaków. Dla mnie będzie jak znalazł :tak:

Piranha, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź i sorry, ze zadręczam Cię pytaniami :zawstydzona/y:

Araki, a jednak :-D Gratulacje!!!!!!

Dobry wieczór kobitki !!!

Jutro skrobnę coś więcej...na razie muszę się położyć...coś mnie główka pobolewa

Piranha
udostępniłam wykresik w sygnaturce...będę wdzięczna jeśli rzucisz na niego okiem !!! Może Tobie kochana uda się znaleźć problem mojej niepłodności ???

Dobrej nocki

P.S. Czy któraś z Was ma IRobot Roomba ????

Elmo ach, to nawet nie wiedzialam :cool:w takim razie pozostaje tylko woda, lub soki, ale tu musze sie dowiedziec dokladnie z jakimi moge ja mieszac.

Dorcia hah nie mow, ze Ty masz IRobot-a ?? Kiedys po ogladaniu Pani Perfekcyjnej powiedzialam do Ł. ze fajnie byloby sobie sprawic takiego, ale to dosc droga inwestycja. Bynajmniej koty mialyby atrakcje :wściekła/y:

Matik listopad bedzie Nasz, zobaczysz !! :tak:

Zmykam sie polozyc, dobrej nocki :*

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań)
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )

gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuśka właśnie chciałam się dowiedzieć co na to koty ??? Mąż mi dzisiaj zrobił niespodziankę i kupił Roomba 780 ... ciekawe jak to działa :-D
Ja myślałam że to jakiś robot kuchenny...a to odkurzacz !!! Buuahahaha
Piszę na kolanie bo leżę w łóziu...zasypiam na kilka minut i się budzę....i tak w kółko !!!
Chyba jednak zaaplikuję sobie procha ???

reklama
Do góry