reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuuśka, ja nawet mam ten termometr!!!! Muszę go tylko poszukać bo schowałam gdzieś bo kompletnie nie nadawał się do mierzenia temperatury pod pachą u dzieciaków. Dla mnie będzie jak znalazł :tak:

Piranha, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź i sorry, ze zadręczam Cię pytaniami :zawstydzona/y:

Araki, a jednak :-D Gratulacje!!!!!!

Dobry wieczór kobitki !!!

Jutro skrobnę coś więcej...na razie muszę się położyć...coś mnie główka pobolewa

Piranha
udostępniłam wykresik w sygnaturce...będę wdzięczna jeśli rzucisz na niego okiem !!! Może Tobie kochana uda się znaleźć problem mojej niepłodności ???

Dobrej nocki

P.S. Czy któraś z Was ma IRobot Roomba ????

Elmo ach, to nawet nie wiedzialam :cool:w takim razie pozostaje tylko woda, lub soki, ale tu musze sie dowiedziec dokladnie z jakimi moge ja mieszac.

Dorcia hah nie mow, ze Ty masz IRobot-a ?? Kiedys po ogladaniu Pani Perfekcyjnej powiedzialam do Ł. ze fajnie byloby sobie sprawic takiego, ale to dosc droga inwestycja. Bynajmniej koty mialyby atrakcje :wściekła/y:

Matik listopad bedzie Nasz, zobaczysz !! :tak:

Zmykam sie polozyc, dobrej nocki :*

PAŹDZIERNIK 2013

Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.10/24.10 ( 18 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 25.10 ( 9 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań)
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )

gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuśka właśnie chciałam się dowiedzieć co na to koty ??? Mąż mi dzisiaj zrobił niespodziankę i kupił Roomba 780 ... ciekawe jak to działa :-D
Ja myślałam że to jakiś robot kuchenny...a to odkurzacz !!! Buuahahaha
Piszę na kolanie bo leżę w łóziu...zasypiam na kilka minut i się budzę....i tak w kółko !!!
Chyba jednak zaaplikuję sobie procha ???

reklama
Do góry