Melduje sie ze jestem
Wieczorkiem po powrocie do domu nadrobie cale popoludnie
bo duzo naskrobalyscie
dorcia wedlug mnie kochana w poniedzialek/wtorek spokojnie mozesz testowac
i na pewno wyjda | | :-) Dzis 5 lub 7 dzien po, wiec za tydzien juz na pewno wyjdzie wynik miarodajny. Na pewno tescior bedzie piekny zobaczysz
Co do dzieciaczkow - oj tak wszelkiego typu bawilandie,malpie gaje jakie sa u Nas to najlepsza rzecz na wyszalenie sie potwierdzam ! Ola czasem kiedy wpada mala kuzynka Ł. ( o rok mlodsza od Oli) zawsze smiga tam razem z Nia i szal normalnie, wychodza cale mokre, upocone, z buziami wymalowanymi ale radosc taka, ze wiem ze moglaby tam chodzic codziennie. Monster High tez niezbyt lubie, za to wszyscy kochamy My Little Pony :-) Ł. dostal od Nas pizame z jednym kucykiem ktorego najbardziej lubi
i teraz kazdy ma swoja, bo ja tez dostalam od Nich (tzn Oli i Ł. ) na Dzien Kobiet
Takie bajki sa fajne, przede wszystkim cos wnosza dzieciom poza przemoca, i tym, ze kazdy jest niesmiertelny, moze wszystko co chce i kurde jak strzeli palcami to zamienia sie w nietoperza
Zgroza normalnie.
Annette aj uwierz ze wolalabym sie mylic ! :/ A Twojego M. nie ma w dalszym ciagu tak ? u mnie tez raz zdarzyla sie taka wczesna owulacja, teraz kazda kolejna w okolicach 17 dc. Mierzysz temperatutre na co dzien powiedz ? Masz jakis wykres do podgladniecia ? Tak byloby najlepiej zobaczyc. Mimo wszystko ja trzymam kciuki za Twoje jajeczko
piranha oj kuruj sie w takim razie kochana !! Sezon wirusow pelna geba chyba rozpoczety, u Nas z kolei panuje jelitowka tfu tfu mam nadzieje ze ja tego jeszcze do domu nie przyniose
Jutro ide na badania - estradiol, progesteron, LH i FSH. A 7 dni po owulacji, progesteron i test czynnosciowy na prolaktyne, dobrze pamietam ?
Wole sie juz upewnic bo znowu cos pomyle, przepraszam
krystianmartin ale my mowimy o pazdzierniku czy listopadzie kochana ? Ty w ogole dziewczynkowa czy siusiaczkowa jestes ??? Bo tylko Ciebie jeszcze nie mam oznaczonej, nie potrafie sobie przypomniec, ale stawiam na dziewczynke
mamakaja tere fere zobaczymy
jakby tak bylo ozlocilabym kazda z Was, ale z miesiaca na miesiac niestety pojawiaja sie mysli - a co jak sie w ogole nie uda ? Staram sie od razu szybko naprostowywac, ale nie zawsze sie udaje
wiesz na pewno jak to jest uch. Kazda z Nas to przezywa.
elmo co u Ciebie w ogole ??? Jak siec czujesz ? dziekuje za dobre slowa :* nawet nie wiesz ile znacza.
vviedźma kurcze a wiec jednak !!! a tak myslalam ze owulacja moze sie przesunac, pisalam ci nawet chyba. Czasem nawet przez stres wszystko potrafi sie rozregulowac :/ Szlak.Nie wiem co lepsze, ale jesli ma byc jeszcze jedna szansa to trzymam mocno za Nia kciuki :* Bedzie dobrze, zobaczysz. Ja kurcze zdycham podczas tej @....brrr leje sie jak z kranu conajmniej. Potop i nic dodac nic ujac. Masz gdzies jakis wykres ?? Moglabys pokazac ?
polisia ludzie a zwlaszcza tych ktorych znamy potrafia Nam nie raz sprawic wieksza przykrosc od obcych osob. Wiem, ze to dolujace, i smutne, ale nie daj sie takim durnym tekstom!! Glowa wysoko podniesiona i nie pokazuj ze ktos jest Ci w stanie nawtykac byle czego. Jestes mamusia i to najwazniejsze, i Tobie tez sie uda, wierze w to calym sercem.