mamakaja gratuluje wyniku
TSH-marzenie
mówią ze najlepiej zeby było dla staraczek w granicach 1-2,5 , ale moj gin i endokrynolog mowil ze owszem najlepsze takie niskie, ale jesli nie przekracza normy powyżej to tez jest dobrze
Jej co ja bym dała za taki wynik. A ja z niedoczynnosci ( tsh 5,66 przy normie 4,20 ) wpadłam w nadczynnosc ( 0,020 a norma min 0,27) i mowie- jak tam jutro wpadne do gabinetu to go oskube, wie ze chce dziecko,ze bardzo chce,a on mi kazal w pazdzierniku przyjsc, a tu we wrzesniu taki wynik
ewelin śliczny komplecik
Daria dzieciaki masz przecudne
Ana bo jak inaczej podejsc do człowieka/lekarza ktoremu place ciezka kase za prywatne wizyty, ktory mial mnie wyleczyc z niedoczynnosci tarczycy, a wpedzil mnie w 10 razy gorsza nadczynnosc niz mialam niedoczynnosc.
I jeszcze Pan doktor prowadzi bloga w internecie, pewnie jesli któraś z Was szukała wszystkiego o tarczycy to trafiła na jego stronke, wiec wybrałam, uwazalam ze najlepszego specjaliste, a tu sie okazało inaczej. Zreszta potem trafilam na forum osob chorych na tarczyce i Pan doktor nie ma dobrych opini
Dorcia własnie tacy sa ludzie, tego chyba sie nie da zmienic. Ja juz przestalam byc miła, bo od malutkiego jestem taka, a nie inna , moze to z powodu tego ze urodzilam sie jako wczesniak całę 2000g i 42cm
ale trudno-gruba nie bylam, i nie bede. Tak jak Ty piszesz-ze masz nadwage, to przeciez widza Cie ci sami ludzie non stop i ze to sie glupie w glowe nie puknie, od razu jak ktoras grubsza to w ciazy, i pewnie kilka razy do roku w tej ciazy urojonej przez ludzi chodzisz?
Ja przyjełam to co mam od zycia i nie komentuje wagi,wygladu innych osob i sobie nie zycze zeby ktos na pol ulicy sie za mna darl ze mam anoreksje. a swoja droga te stare baby to chyba nie widzialy osoby chorej. Tak jak moja lekarka mowila- ze jakby tak patrzec teraz na wyglad tych wszystkich dziewczyn to ona by musiala co druga na szpital wyslac,a przeciez One sa zdrowe.