Elmo2
Fanka BB :)
Dorcia ja trafilam na ten watek bo jak wiesz planowalam plec. Ale z perspektywy czasu bardzo sie ciesze ze w zaleceniach sa tez wspomagacze dla mezczyzn, gdzies w glebi wierze ze moze to ze moj m tak skrupulatnie lykal te suplementy przyczynilo sie do tego ze udalo sie za pierwszym razem? Jestem pewna ze kazdy kolejny miesiac demotywowal by mnie i zalamywal, nie jestem osoba ogolnie optymistycznie nastawiona do zycia. Nie zebym byla pesymistka, moze poprostu realistka ;-) Choc sama nie wiem jakie byloby moje podejcie, trudno mi to w tej chwili ocenic. Pewnie ze pamietam co pisalac bo staraczek chlopczykowych jest zdecydowanie mniej wiec mam do nich szczegolny sentyment. Coz moge Ci doradzic, jesli chodzi o suplementy, wiem ze to troche kosztuje, ceny troche zniechecaja, jednak polecam wszystkie ktore łykalam ja i moj M, oeparol zamienilabym na Wiesiolek w czystej postaci taki z allegro w zalecanej dawce, i zainwestowalabym w suplementy dla M takie jak L-Karnityna, L-Arginina, Potas, wit E. Wiem ze Ty masz problemy z nerkami i wiesz najlepiej na co musiasz uwazac ale moze rzeczywiscie to m ma chlopakow w gorszej formie? Te suplementy sa naprawde super, nie tylko jesli chodzi o planowanie plci ale one naprawde dodaja kopa plemnikom. No i jesli jestes w stanie okreslic kiedy masz owu, nawet nie tyle co do godziny ale chociaz co do dnia to dzialalabym nie czesciej niz co 3 dni, ale i nie rzadziej jak co 4, chodzi o wzmacnianie plemnikow. Ja osobiscie gleboko wierze w rady Pirani, na Twoim miejscu pewnie nie skupialabym sie na jakichs olejkach eukaliptusowych tak jak ja hehe ale wlasnie postawilabym na suplementy i wstrzelenie sie w owu. A skad pomysl ze to Antosia? :-) No coz WIELKIE GRATULACJE DLA NIEJ! I &&&&& za córeczke.