Antosia no wiec oficjalnie
GRATULACJE !!!! ;-) Zdrowej spokojnej ciazy!!!
Dorcia opis moich staran jest na stronie 6870. Tylko nie smiej sie glosno
wiem ze to zalatuje o chorobe psychiczna. Jesli chodzi o suplementy to wypisalam tam wszystkie, nie ma dawek. Dawki stosowalam zalecane z tej listy "na chlopca". Nie mam do niej linka ale mam zapisane w wordzie, jesli chcesz przesle Ci na maila tylko musialabys mi wyslac go na priv. Na Twoim miejscu dokonalabym selekcji ktore moga Ci zaszkodzic jesli chodzi o nerki a reszte zakupila jednak na allegro, dawki apteczne sa zbyt male! Szkoda pieniedzy i fatygi to mowie Ci od razu. Wiem Dorciu ze to duzo kasy jednak zastanow sie. Moj m by mnie zabil jakby wiedzial ile na to wszystko wydalam :-) Co do pre seedu jak pisalam nie stosowalam. Uzywalam zwyklej sody spozywczej, troche mialam uczucie podraznienia ale chwilowo. Na Twoim miejscu odbylabym tez z mezem spokojna rozmowe co on na to, wiem ze nie kazdy maz jest sklonny okladac jajka lodem hahaha
ale moze skusilby sie na chlodniejsze kapiele kilka dni przed staraniami i zimny prysznic przed samym strzalem
to naprawde przyspiesza plemniki, wiem wydaje sie to glupie jednak o ile na Twoim miejscu odpuscilabym sobie wpatrywanie sie w znaki zodiaku, ksiezyce, zapachy olejków o tyle wierze suplementy w zalecanych dawkach + strzal w owulacje. I pamietaj sexy nie codziennie, to oslabia plemniki. Suplementy, zimne posilki, chlodniejsze kapiele to wszystko co podnosi ph, jesli podnosi ph nie tylko sprzyja poczeciu chlopca ale przede wszystkim sprzyja zajsciu w ciaze. Zastanow sie, moze warto sie poswiecic i sprobowac.
A tak wogole dzien dobry :-)
Jade na zakupy, poszukac cieplych butów bo zimnica masakryczna.
Milego dnia!