reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dz zamieszanie ale ja tak tu sobie do was piszę i poszłam jeszcze raz sobie zerknąć na test a tu cień kreski jest widoczny :-)
tylko co dalej BOŻE pomóż błagam niech rośnie
fakt że zazwyczaj przed okresem moja szyjka idzie w górę a tym razem nie poszła jeszcze jest taka sama
tylko nie gratulujcie mi , czekajcie ze mną na dalsze dzieje i błagam pomódlcie się za moją dzidzię żeby została ze mną
później kupię test 20 i zrobię jutro chyba że@ mnie wyprzedzi

Ostatnia edycja:
reklama
głupia jestem wiem zamoczyłam ten sam test jeszcze raz w nowym moczu 2 był nawet ciemniejszy niż 1 , pomyślałam ze a nóż widelec się ściemni ale przez to zniknęła :szok:
dziś zerknęłam do skrytki pocztowej i okazało się ze paczka z testami przyszła we wtorek ale jak dzwonili mi do domu to ja akurat byłam na rozpoczęciu nowego roku szkolnego więc odebrać mogę dopiero w poniedziałek szok wiec z testem kolejnym poczekam do poniedziałku , nie będę kupować skoro już są :cool: albo uprzedzi mnie @

Matik, też zaciskam. Fakt spadek mały jest, ale jeszcze nic straconego. Trzymaj się Malutka.
Krystianmartin, ile to trzy miesiące, jak już tyle czekasz. Pomyśl, że na końcu tej podróży może czekać mała córeczka. :tak:

Dziś w nocy, najpoźniej rano miałam dostać @, a tu nic, a jeszcze temperatura zamiast spadać to rośnie, a nie możliwe jest abym była w ciąży. Nie wiem czy to nie przez tą Luteinę, skonczyłam na 25dc ja brać
Matik​ &&& musi być dobrze :)

reklama
airfix to może jest zielono

ja dziś tempka podskoczyła ale nie wysoko z 78 na 95 i @ nie ma więc nie za bardzo rozumiem ale widocznie owu była później czyli szyjka wysoko była w Piątek więc mogła przepowiadać owu no nic pozostaje czekać, dziś testu nie robiłam zrobię w poniedziałek jak odbiorę te swoje z poczty tylko będą 20ml

Do góry