reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
wow a skąd wiesz ze wtedy doszło do zagniezdzenia ?
ja dostałam 10ml właśnie gratisowe testy ale cały czas negaty dziś już nawet odpuściłam może w niedzielę acchh tracę nadzieję że cokolwiek jeszcze może się okazać pozytywnie

Bo mialam plamienie implantacyjne w 6 dpo wiec do zagniezdzenia musialo dojść 5 - 6 dnia po owulce. Do tego moja faza lutealna trwala tylko 11 dni.

Ostatnia edycja:
mamawcześniaka - jak Ci się to udało, że dostawałaś coś w tym kraju na podtrzymanie... skoro dla nich poronienie to proces naturalny... ja sobie sama z Polski przywiozłam... bo miałam dosyć słuchania jak to natura wie co robi... bo jak byłam w pierwszej ciąży to miałam straszne skórcze i nic z tym nie zrobiono - ciąża zakończyła się poronieniem już w 7tc

marchew do 12 tygodnia nic na postrzymanie nie dostanie sie. Ja dostalam bo w 14 tygodniu mialam szew na szyjke zalozony. Teraz tez biore Luteine i Duphaston od poczatku ale z Polski je mam.

polisia a ty skąd wiesz kiedy implantacja?

a ja siedzę jak na szpilkach ;) bo jeżeli owu była 12dc jak mi się na początku wydawało to jutro lub nawet dziś w nocy przyjdzie@ a jak nie to może później ciekawe dmuchajcie , chuchajcie żeby nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry