Hej dziewczyny.
Mi rowniez milo tu z wami ponownie
choc przyznam ze ta pogoda
szok termiczy. Zal bylo wracac. To byl fantastyczny urlop, jestem bardzo zadowolona z miejsca ktore wybralismy. Gdyby tak mozna podrozowac ciagle... ;-) Bylo naprawde super, ale prawda jest taka NIE MA JAK W DOMU
Zuza poszla do przedszkola a ja mam tone prania i moze wreszcie ugotuje cos normalnego.
Ewelin niech czas Ci dzis szybko mija, niech juz bedzie wieczor i zebys juz mogla w pelni cieszyc sie ciaza. Powiem Ci szczerze ze u mnie ten niepokoj czy aby napewno bedzie chlopiec bedzie zapewne do porodu, juz stresuje sie wizyta polowkowa czy nic sie nie zmienilo
wiem to glupie ale napewno bedziesz miala tak samo. Na wyjezdzie bylo swietnie, wypoczelam, wreszcie moglam korzystac ze slonca bo nie meczyly mnie zadne mdlosci ani inne dolegliwosci. Nabralam sil i energii co bardzo mnie cieszy. No i co najfajniejsze poczulam tez pierwsze ruchy takie ktore czuc dotykajac reka brzuszka, kurde ale super. Jak u Ciebie poza dzisiejszym stresem, jak sie czujesz? Brzuszek rosnie?
Matik &&&&&&
Krystianmartin pewnie ze proboj sylk, teraz masz czas aby spokojnie wszystko na sobie wyprobowac &&&&&&
Musiulka bardzo mi przykro. Zapewne przezywasz trudne chwile wiec zycze Ci duzo sily. Mam nadzieje ze dogadasz sie z mezem. To straszne
Trzymaj sie, bede trzymac kciuki aby wszystko sie ulozylo i za Twoja wymarzona coreczke rowniez.
Milla mysle ze dzis Ewelin da wam ogromna nadzieje na spelnienie marzec