reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny za kciuki ale nerwy tak jak noc wczorajsza przyszły i obawa ze mnie @ w nocy zaskoczy
wiem i tłumaczę sobie co ma być to będzie ale tak bym chciała żeby był wszystko na TAK

mysiulka tak Ci współczuję ale macie 2 dzieci musi wrócić tylko pomóż mu zrozumieć tatę trzymam kciuki za pomyślny rezultat

Ewelin oczywiście będzie córeczka ale życzę Ci aby był zdrowe dziecię

reklama
Hej
Ewelin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak:
Matik za Ciebie również trzymam kciuki,oby wredota nie przyszła
Elmo super że jesteś
Mysiulka u mnie też co jakiś czas są wzloty i upadki. W minione wakacje,rozważaliśmy nawet opcję rozwodu.
Piranha moje pH podniosło się do 5. Czy mam zastosować sylk żeby sprawdzić jak na mnie działa?

Hej mamakaja, fajnie ze zaglądasz, dzięki za kciuki. to kiedy ty dokładnie planujesz zacząć starnia?
mysiulka smutne to co piszesz o mężu. życzę ci aby szybko do Was wrócił, a marzenie o córeczce jeszcze się spełnią-zobaczysz.
Matik trzymam kciuki, nie mogę się doczekać jak zrobisz ten test,
marchewka dużo zdrówka życzę.
polisa emocje mam w sobie ogromne,dzisiejszy dzień będzie mi się dłużył a najgorsze ze u mojego lekarza wiecznie sa opóźnienia. Jak zawału nie dostanę to będzie dobrze.
elmo wreszcie wróciłaś, jak było na wakacjach -opalona, wypoczęta?
krystian dzięki

Ostatnia edycja:
Evelin- dziś Ty dołączysz do dziewczyn które pokazały że planowanie ma sens i marzenia się spełniają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczyny.

Elmo jeszcze ja składam ogromniaste GRATULACJE. Wysiłki nie poszły na marne. Super że się udało.
Ewelin ja też trzymam kciuki&&&& jak Tobie się uda to mi też:-D
laugh.gif

Mysiulka tulę mocno. Jak tak można rozwalać rodzinę. A dziadek o wnukach nie myśli?? Egoizm w czystej postaci, przecież najgorzej cierpią na tym dzieci. Bądź silna.

Matik trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła.

Oj tak Pirania to mogłaby jakiś doktorat zrobić z tą swoją wiedzą.

Miłego dnia

Witam poniedziałkowo i znowu z pracy :-p Mdłości mi przeszły prawie jak ręką odjął, gdzieś około czwartku i muszę Wam powiedzieć, że naprawdę współczuję kobietom, które mają je przez prawie całą ciążę. Ja niby takie ostre miałam tylko tydzień a i tak zmęczyłam się strasznie :szok: Z drugiej strony gdzieś tam z tyłu głowy cichy głosik mówi mi, że to niedobrze tak nagle przestać mieć ciążowe objawy, ale też tak do końca nie jest bo dalej sikam więcej niż wypiję ;-) i brzuchol mi rośnie, już mnie cisną spodnie chyba czas sprowadzić z domu ciążówki :-p a czy z dzidzią wszystko ok dowiem się dopiero za dwa tygodnie jak będę u rodziców.

Ewelin to o której ta wizyta (teoretycznie)? :-D Będę trzymała kciuki, żeby lekarz potwierdził na 100% że to dziewczynkę nosisz!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matik, bardzo się ucieszyłam jak przeczytałam o tej drugiej spóźnialskiej kreseczce! Oby dziś się potwierdziła!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wszystkim życzę powodzenia w staraniach i dużo zdrówka w tę brzydką pogodę!!

Hej dziewczyny.
Mi rowniez milo tu z wami ponownie :tak: choc przyznam ze ta pogoda :szok: szok termiczy. Zal bylo wracac. To byl fantastyczny urlop, jestem bardzo zadowolona z miejsca ktore wybralismy. Gdyby tak mozna podrozowac ciagle... ;-) Bylo naprawde super, ale prawda jest taka NIE MA JAK W DOMU :tak: Zuza poszla do przedszkola a ja mam tone prania i moze wreszcie ugotuje cos normalnego.

Ewelin niech czas Ci dzis szybko mija, niech juz bedzie wieczor i zebys juz mogla w pelni cieszyc sie ciaza. Powiem Ci szczerze ze u mnie ten niepokoj czy aby napewno bedzie chlopiec bedzie zapewne do porodu, juz stresuje sie wizyta polowkowa czy nic sie nie zmienilo :zawstydzona/y: wiem to glupie ale napewno bedziesz miala tak samo. Na wyjezdzie bylo swietnie, wypoczelam, wreszcie moglam korzystac ze slonca bo nie meczyly mnie zadne mdlosci ani inne dolegliwosci. Nabralam sil i energii co bardzo mnie cieszy. No i co najfajniejsze poczulam tez pierwsze ruchy takie ktore czuc dotykajac reka brzuszka, kurde ale super. Jak u Ciebie poza dzisiejszym stresem, jak sie czujesz? Brzuszek rosnie?

Matik &&&&&&

Krystianmartin pewnie ze proboj sylk, teraz masz czas aby spokojnie wszystko na sobie wyprobowac &&&&&& :)

Musiulka bardzo mi przykro. Zapewne przezywasz trudne chwile wiec zycze Ci duzo sily. Mam nadzieje ze dogadasz sie z mezem. To straszne :( Trzymaj sie, bede trzymac kciuki aby wszystko sie ulozylo i za Twoja wymarzona coreczke rowniez.

Milla mysle ze dzis Ewelin da wam ogromna nadzieje na spelnienie marzec :tak:

reklama
no i jest lekkie krwawienie z jakimiś ciągnącymi się nie wiem czym
owu była więc w piąte 3 dni po staraniach możecie sobie zerknąć dla przykładu bo ja się w tym cyklu z tą owu totalnie zagmatwałam
od dziś nie mierzę tempki koniec jestem wolna !!!!!!!!!!
już popłakałam oczywiście , teraz idę na spacer dziś zapisuję się na kurs języka jutro na siłownię delikatnie pojeździć na rowerze ok 1 godz ok 400kal. 2 razy w tyg lub 3 i witaminki oczywiście nadal biorę dieta też i będzie co będzie jedyne co to będę testy owu robić póki je mam 30szt i tyle a i będę brać parlodel na tą prolaktynę bo widać ze tempki mi spokojniejsze były w tym cyklu i nic więcej , progesteronu też nie będę brała musi się samo udać a jak nie to nie nic więcej nie dam rady zrobić
napisałam się jak głupia zobaczymy czy to wszystko wytrzymam
a no tempki na pewno raz na jakiś czas tylko zerknę
trzymajcie się dziewczyny mam nadzieję ze jak nie mnie to chociaż komuś innemu się uda &&&&&&&&&&&&&

Do góry