reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik​ trzymam mocno &&&

mamakaja ciesze się że super się czujesz po tym leku :) Cudowne uczucie kiedy nagle dostajesz skrzydeł i powera i spac sie nie chce, świat nabiera barw , a życie sensu :))) Pobierz jeszcze ten euthyrox i obserwuj czy krostki dalej masz albo Ci wychodzą, ja tez na poczatku miałam euthyrox ale ktostki mi wychodzily, skora mnie zaczela swedziec na nowo i dostałam Letrox. Wiem ze jeszcze jeden jakis lek jest z hormonem tarczycy , roznia się tylko składem wypełniaczy :) na ktore czasem mozna sie uczuclic,ale kazda zawiera hormon

Ostatnia edycja:
​Hej.
Matik
ja też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Krystianmartin a a Ty jak się czujesz? leki bierzecie? staranka od listopada? och niech wam się uda w pierwszym cyklu.
Airfix jaki wynik tsh miałaś? no mi strasznie wyszły te krosty, chyba poproszę lekarza i mi zamieni na Letrox. Po letroxie Ci zniknęły?
A i jeszcze jedno pytanie.Wiadomo już co Daria będzie miała? Czy jeszcze nie? Bo Ewelin to 16 września o ile dobrze pamiętam ma wizytę(przy okazji trzymam kciuki)

hej kochane dziękuję za kciuki choć niestety nie potrzebnie test 10ml negat a tempka wczoraj w nocy 36,87 no i rano 36,78 więc to już na bank nic z tego
kończę z tymi wykresami bo jak widać dają zgubną nadzieję a rezultat bez zmian
teraz delikatnie pobolewają mnie jajniki coś tam sobie dalej bulgocze choć delikatnie więc idzie okres pełną parą
dziś 29 dc ja mam 28 dniowe 1 raz program pokazał owu na 12dc a później 15dc więc jednak owu musiała być 12dc
i okres dziś w nocy za pewne mnie zaskoczy

Pirania z tym PH 6 męża coś jednak musi być na rzeczy skoro znowu się nie udało a starania były idealne
ale od ok mojej owu mąż bierze małe ilości macę i normalny zestaw witaminek przeszedł na dietę więc sprawdzę to Ph teraz i do roboty hm a ja bez tempek i bez progesteronu tylko na tą prolaktynę jednak będę jeszcze brać, dieta białkowa jest nadal
postaram się jakoś przygotować żeby nie myśleć ale to mi z głowy nie wychodzi szok jak zapomnieć jak się wyłączyć bo ja nie umiem tzn na chwilę tak zdarza mi się ale później z powrotem zastanawiam się czy jednak coś

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
u mnie implantacja była w 10 dniu po owulacji, w tym dniu bardzo spadła mi temperatura i ogólnie bardzo źle się czułam, ból głowy i ogólne rozbicie, osłabienie, bardzo wcześnie musiałam się położyć. Ale z tego co czytałam to nie u wszystkich kobiet tak się to objawia. Niektóre mają ból i krwawienie, ja nie miałam.

mamakaja dziękuję bardzo za wsparcie i za zainteresowanie.Mój mąż już łyka L-karnitynę i Fertilman. A od przyszłego tygodnia maca i cytrynian wapna. Ja zioła i suplementy(cytrynian wapna,kaws foliowy b-compleks) Moje pH to 4,5. Wiemże te suplementy mogą dać wynik dopiero po 3 miesiącach.:-(

a jaką ilość bierze tej macy? bo my mamy taką mieszankę z witaminkami 5mg to nie dużo ale zawsze coś

Jak widać Progesteron nie podtrzymuje temperatur jak ma spaść to nawet 100mg nie pomoże :sorry:

reklama
Do góry