reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik​ trzymam mocno &&&

mamakaja ciesze się że super się czujesz po tym leku :) Cudowne uczucie kiedy nagle dostajesz skrzydeł i powera i spac sie nie chce, świat nabiera barw , a życie sensu :))) Pobierz jeszcze ten euthyrox i obserwuj czy krostki dalej masz albo Ci wychodzą, ja tez na poczatku miałam euthyrox ale ktostki mi wychodzily, skora mnie zaczela swedziec na nowo i dostałam Letrox. Wiem ze jeszcze jeden jakis lek jest z hormonem tarczycy , roznia się tylko składem wypełniaczy :) na ktore czasem mozna sie uczuclic,ale kazda zawiera hormon

Ostatnia edycja:
​Hej.
Matik
ja też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Krystianmartin a a Ty jak się czujesz? leki bierzecie? staranka od listopada? och niech wam się uda w pierwszym cyklu.
Airfix jaki wynik tsh miałaś? no mi strasznie wyszły te krosty, chyba poproszę lekarza i mi zamieni na Letrox. Po letroxie Ci zniknęły?
A i jeszcze jedno pytanie.Wiadomo już co Daria będzie miała? Czy jeszcze nie? Bo Ewelin to 16 września o ile dobrze pamiętam ma wizytę(przy okazji trzymam kciuki)

hej kochane dziękuję za kciuki choć niestety nie potrzebnie test 10ml negat a tempka wczoraj w nocy 36,87 no i rano 36,78 więc to już na bank nic z tego
kończę z tymi wykresami bo jak widać dają zgubną nadzieję a rezultat bez zmian
teraz delikatnie pobolewają mnie jajniki coś tam sobie dalej bulgocze choć delikatnie więc idzie okres pełną parą
dziś 29 dc ja mam 28 dniowe 1 raz program pokazał owu na 12dc a później 15dc więc jednak owu musiała być 12dc
i okres dziś w nocy za pewne mnie zaskoczy

Pirania z tym PH 6 męża coś jednak musi być na rzeczy skoro znowu się nie udało a starania były idealne
ale od ok mojej owu mąż bierze małe ilości macę i normalny zestaw witaminek przeszedł na dietę więc sprawdzę to Ph teraz i do roboty hm a ja bez tempek i bez progesteronu tylko na tą prolaktynę jednak będę jeszcze brać, dieta białkowa jest nadal
postaram się jakoś przygotować żeby nie myśleć ale to mi z głowy nie wychodzi szok jak zapomnieć jak się wyłączyć bo ja nie umiem tzn na chwilę tak zdarza mi się ale później z powrotem zastanawiam się czy jednak coś

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
u mnie implantacja była w 10 dniu po owulacji, w tym dniu bardzo spadła mi temperatura i ogólnie bardzo źle się czułam, ból głowy i ogólne rozbicie, osłabienie, bardzo wcześnie musiałam się położyć. Ale z tego co czytałam to nie u wszystkich kobiet tak się to objawia. Niektóre mają ból i krwawienie, ja nie miałam.

mamakaja dziękuję bardzo za wsparcie i za zainteresowanie.Mój mąż już łyka L-karnitynę i Fertilman. A od przyszłego tygodnia maca i cytrynian wapna. Ja zioła i suplementy(cytrynian wapna,kaws foliowy b-compleks) Moje pH to 4,5. Wiemże te suplementy mogą dać wynik dopiero po 3 miesiącach.:-(

a jaką ilość bierze tej macy? bo my mamy taką mieszankę z witaminkami 5mg to nie dużo ale zawsze coś

Jak widać Progesteron nie podtrzymuje temperatur jak ma spaść to nawet 100mg nie pomoże :sorry:

reklama
Do góry