reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
zakręcona jestem przepraszam
w zasadzie jakbym lepiej się już czuła tzn mniej głowa mnie boli mogę mówić ;-) do woli;-)
teraz czuję brzuch takie mącenie , kręcenie może okresowo pewnie tak

Matik, ale emocje. ;-) Będę mocno trzymać kciuki za testowanie.
Maran-atha, dziękuję za Jonasa. Z synkiem mi się idealnie ten kosmos pokrył. Z córką kompletnie nie, bo wtedy miałam @. :-D Rozumiem, że te 99% to tylko wtedy kiedy kosmos się z rzeczywistością zderzy?
Piranha, pewnie masz chemiczne kombinowanie w genach. Przeczytałam o rybkach i jestem pod wrażeniem. :-)

Maran-atha, dziękuję za Jonasa. Z synkiem mi się idealnie ten kosmos pokrył. Z córką kompletnie nie, bo wtedy miałam @. :-D Rozumiem, że te 99% to tylko wtedy kiedy kosmos się z rzeczywistością zderzy? :-)

no niby tak, tak przynajmniej pisza w internecie ;) u mnie sie pokryły z dziewczynkami te teorie, że księżyc w znaku żeńskim w owu to dziewczynka. Jonas mi sie nie pokrył z cyklem naturalnymi wiec sie nie wypowiem o skutecznosci ;)

Matik - tak mnie to zastanawia, bo wiem, że dziewczyny biorą progresteron aby przesunąć sobie okres... nawet w UK tak robią i to jest jedyna możliwość aby dorwała ten lek w tym kraju...ale na podtrzymanie to już nie -eh..

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Baaaardzo się za Wami tęskniłam, brakuje mi tego planowania z Wami i ogólnie pogaduszek.
Matik co wejdę mam nadzieję, na dobrą nowinę od Ciebie i tak jest i tym razem, no wykres masz poprostu przecudny, taka temperatura że hoho.;-)
Dawno nie widziałam tu Dorci i Antosi wiecie co u nich? bo Elle o się chyba urządza w nowym mieszkaniu?
Piranha jak ja nie planuje to Ty jesteś, nie zapomnij żeby być na forum również w przyszłym roku kiedy to ja będę się starała. Mam nadzieję, że będziesz mi pomagała w planowaniu:):-)
Ja Wam powiem dziewczyny, że czuje się cudownie po tym leku na tarczycę, no normalnie skrzydeł dostałam. Tak to ciągle śpiąca chodziłam. Tylko z jednego jestem niezadowolona, straszne krosty mi wyskoczyły na czole MASAKRA. Ale przeżyje:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie i całuje gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-);-)

Matik - tak mnie to zastanawia, bo wiem, że dziewczyny biorą progresteron aby przesunąć sobie okres... nawet w UK tak robią i to jest jedyna możliwość aby dorwała ten lek w tym kraju...ale na podtrzymanie to już nie -eh..

ja dostalam progesteron pod nazwa Cyclogest w UK na podtrzymanie. Od 14 tygodnia go bralam.

reklama
Do góry