reklama
Matik2012
Fanka BB :)
zakręcona jestem przepraszam
w zasadzie jakbym lepiej się już czuła tzn mniej głowa mnie boli mogę mówić ;-) do woli;-)
teraz czuję brzuch takie mącenie , kręcenie może okresowo pewnie tak
w zasadzie jakbym lepiej się już czuła tzn mniej głowa mnie boli mogę mówić ;-) do woli;-)
teraz czuję brzuch takie mącenie , kręcenie może okresowo pewnie tak
macy
Matik, ale emocje. ;-) Będę mocno trzymać kciuki za testowanie.
Maran-atha, dziękuję za Jonasa. Z synkiem mi się idealnie ten kosmos pokrył. Z córką kompletnie nie, bo wtedy miałam @. Rozumiem, że te 99% to tylko wtedy kiedy kosmos się z rzeczywistością zderzy?
Piranha, pewnie masz chemiczne kombinowanie w genach. Przeczytałam o rybkach i jestem pod wrażeniem. :-)
Maran-atha, dziękuję za Jonasa. Z synkiem mi się idealnie ten kosmos pokrył. Z córką kompletnie nie, bo wtedy miałam @. Rozumiem, że te 99% to tylko wtedy kiedy kosmos się z rzeczywistością zderzy?
Piranha, pewnie masz chemiczne kombinowanie w genach. Przeczytałam o rybkach i jestem pod wrażeniem. :-)
Mar-chew
no proszę Matik :-) mi zawsze @ przychodzi dwa dni po odstawieniu...
Matik2012
po odstawieniu progesteronu? tak? o to Ci chodzi? wiem ze okres mimo tabletek z progesteronem jak ma przyjść to i tak przychodzi
maran-atha
Maran-atha, dziękuję za Jonasa. Z synkiem mi się idealnie ten kosmos pokrył. Z córką kompletnie nie, bo wtedy miałam @. Rozumiem, że te 99% to tylko wtedy kiedy kosmos się z rzeczywistością zderzy? :-)
no niby tak, tak przynajmniej pisza w internecie u mnie sie pokryły z dziewczynkami te teorie, że księżyc w znaku żeńskim w owu to dziewczynka. Jonas mi sie nie pokrył z cyklem naturalnymi wiec sie nie wypowiem o skutecznosci
Mar-chew
Matik - tak mnie to zastanawia, bo wiem, że dziewczyny biorą progresteron aby przesunąć sobie okres... nawet w UK tak robią i to jest jedyna możliwość aby dorwała ten lek w tym kraju...ale na podtrzymanie to już nie -eh..
Ostatnia edycja:
mamakaja
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Baaaardzo się za Wami tęskniłam, brakuje mi tego planowania z Wami i ogólnie pogaduszek.
Matik co wejdę mam nadzieję, na dobrą nowinę od Ciebie i tak jest i tym razem, no wykres masz poprostu przecudny, taka temperatura że hoho.;-)
Dawno nie widziałam tu Dorci i Antosi wiecie co u nich? bo Elle o się chyba urządza w nowym mieszkaniu?
Piranha jak ja nie planuje to Ty jesteś, nie zapomnij żeby być na forum również w przyszłym roku kiedy to ja będę się starała. Mam nadzieję, że będziesz mi pomagała w planowaniu:-)
Ja Wam powiem dziewczyny, że czuje się cudownie po tym leku na tarczycę, no normalnie skrzydeł dostałam. Tak to ciągle śpiąca chodziłam. Tylko z jednego jestem niezadowolona, straszne krosty mi wyskoczyły na czole MASAKRA. Ale przeżyje
Pozdrawiam Was wszystkie i całuje gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-);-)
Matik co wejdę mam nadzieję, na dobrą nowinę od Ciebie i tak jest i tym razem, no wykres masz poprostu przecudny, taka temperatura że hoho.;-)
Dawno nie widziałam tu Dorci i Antosi wiecie co u nich? bo Elle o się chyba urządza w nowym mieszkaniu?
Piranha jak ja nie planuje to Ty jesteś, nie zapomnij żeby być na forum również w przyszłym roku kiedy to ja będę się starała. Mam nadzieję, że będziesz mi pomagała w planowaniu:-)
Ja Wam powiem dziewczyny, że czuje się cudownie po tym leku na tarczycę, no normalnie skrzydeł dostałam. Tak to ciągle śpiąca chodziłam. Tylko z jednego jestem niezadowolona, straszne krosty mi wyskoczyły na czole MASAKRA. Ale przeżyje
Pozdrawiam Was wszystkie i całuje gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-);-)
mamawczesniaka
Matik - tak mnie to zastanawia, bo wiem, że dziewczyny biorą progresteron aby przesunąć sobie okres... nawet w UK tak robią i to jest jedyna możliwość aby dorwała ten lek w tym kraju...ale na podtrzymanie to już nie -eh..
ja dostalam progesteron pod nazwa Cyclogest w UK na podtrzymanie. Od 14 tygodnia go bralam.
reklama
Matik2012
mamawcześniaka a jaki ty test robiłaś ze ci w 9d po owu wyszedł? pamiętasz jakiej firmy? możesz wkleić
Podziel się: