reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piraniu Krzys dzielny chlopak! Gratki :) och nie wiem czy zasluzylam na te 7 czynnikow :/ pzypominam ze hormonow nigdy nie badalam. Zalozylam ze jak sie za 3 razem nie uda to zbadam.
Polisia ale ulga! Szkoda zd musialas przezyc tyle stresu ale dobrze ze wszystko ok! Trzymaj sie cieplo.
Araki gratuluje serduszka super :)
Zycze wam i Mamawczesniaka rowniez aby to zle samopoczucie szybko przeszlo a tygodnie szybko mijaly.
Ewelin kochana wiem co przezywasz ale ja juz o Twoja coreczke jestem spokojna ;) super ze mialas okazje oderwac mysli. Co do ruchow, czuje, slabo ale czuje. Z tym ze tez mialam taka kilkudniowa przerwe. Napewno wszystko dobrze. Byle do 16!!!

Czarna ale slodziak :) juz nie moge doczekac sie mojego maluszka.
Elle Matik kciuki!!!
Maran pozdrawiam!
Ewelin dodam ze ja i tak sie stresuje czy aby napewno na nastepnej wizycie zobacze miedzy nozkami to samo :) tak juz bezie chyba do konca :(

Dziewzyny pisze z tel wiec tak w skrocie. Niby jestem na wolnym ale tydzien niewyrobka. Przed weekendem wyjezdzamy i tyle do zalatwienia. Mam nadzieje ze moze jutro siade juz na spokojnie przed kompem.
Pozdrawiam wszystkich i dobrej nocki zycze buziaki

Polisia jaka szczęśliwa jestem razem z Tobą, a pamiętasz przy Małym też się tak bałaś:-) Teraz już będzie dobrze!
Czarna cudny Maleńki!!! No Cudny, jej ja go jeszcze nie widziałam:-)

Cześć Babeczki.
Jestem dzisiaj chyba pierwsza. Melduję się po wczorajszej wizycie - genetcznej. Tak się bałam, a wszystko okazało się być dobrze na 100%. Tętno płodu 140. BARDZO SIĘ CIESZĘ.
Fotkę Bączka wstawię po południu.

Oczy niebieskie.... Gratulacje, super wiadomość:-D
Dziewczyny podajcie mi proszę stornę gdzie można kupic branzoletki na dziewczynkę:tak:.
Ja odpuszczam teraz mierzenie tempki, testy owu.... mój m przyjedzie po tym cyklu więc chcę się odstresować, poza tym najprawdopodobniej dopiero jego przyjazdy z moją owu pokryją się w listopadzie, więc biorę suplementy, przechodze na dietę i relaks, a potem do roboty
Czy cytrynian Ca mam brać ja czy mój m?

Ostatnia edycja:
Oczyniebieskie gratuluję, dzidzia zdrowiutka to najważniejsze. wklejaj fotki z USg. :-)
Daria ciesze się ze z dzieckiem wszystko dobrze, może zjadłaś cos słodkiego i dzidzia szalała. ja miałam tak samo, po czekoladzie lekarz nie mógł zmierzyć nawet długości. A kiedy masz następną wizytę? A ten krwiak to gdzie dokładnie jest? jeśli mas zdjęcia z usg to wklej może jakiegos nuba wypatrzymy.:-)

krystian witaj, co do Ca to mi sie wydaje że ty a mężowi dawaj wit-C ona zakwasza i moim zdaniem obniża ph spermy. Kochana a ty teraz odpoczywaj i szykuj się na listopad:-)

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie to kamień z serca! Super, ze wszystko ok. Wiem jakie stresujące są te badania. Ja z synkiem miałam prawdopodobieństwo zespołu Dawna 1:33 z krwi i miał tez większa niż norma w Polsce przewiduje przeciętność karkowa - w UK było jeszcze w normie. Strasznie to przeżyliśmy. Trafiliśmy na fajna babeczka na kolejnym USG i stwierdziła ze nie widzi żadnych odchylen typu krótkie kości, brak kości nosowej itp. Oczywiście synek ZD nie ma. Znam natomiast dziewczynę której testy z krwi i USG wychodziło ok a urodziła dziewczynkę z ZD, która swoją droga jest przecudowna!

sorki za błędy, pisze z telefonu z głupia autokorekta!!!

Ostatnia edycja:
mamawczesniaka musiałaś sie sporo nastresować, nawet sobie tego nie wyobrażam.
elmo a wy gdzie dokładnie jedziecie i kiedy ruszacie? fajnie odpoczniesz sobie i to będą wakacje na 100%. A ty sie nie martw ze coś małemu zniknie, mówię ci że nie zniknie, czasami jak są wątpliwości to może tak się zdarza ale po tych fotkach twoich z USG nie ma takiej możliwości aby to malemu odpadło.:-D

reklama
Ewelin a czy Ty kupowałaś te bransoletki z jonami?
Pamiętam , ze podczas staranek aplikowałaś tampon z limonką :-D poproszę o przepis:-D

Ostatnia edycja:
Do góry