reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piraniu Krzys dzielny chlopak! Gratki :) och nie wiem czy zasluzylam na te 7 czynnikow :/ pzypominam ze hormonow nigdy nie badalam. Zalozylam ze jak sie za 3 razem nie uda to zbadam.
Polisia ale ulga! Szkoda zd musialas przezyc tyle stresu ale dobrze ze wszystko ok! Trzymaj sie cieplo.
Araki gratuluje serduszka super :)
Zycze wam i Mamawczesniaka rowniez aby to zle samopoczucie szybko przeszlo a tygodnie szybko mijaly.
Ewelin kochana wiem co przezywasz ale ja juz o Twoja coreczke jestem spokojna ;) super ze mialas okazje oderwac mysli. Co do ruchow, czuje, slabo ale czuje. Z tym ze tez mialam taka kilkudniowa przerwe. Napewno wszystko dobrze. Byle do 16!!!

Czarna ale slodziak :) juz nie moge doczekac sie mojego maluszka.
Elle Matik kciuki!!!
Maran pozdrawiam!
Ewelin dodam ze ja i tak sie stresuje czy aby napewno na nastepnej wizycie zobacze miedzy nozkami to samo :) tak juz bezie chyba do konca :(

Dziewzyny pisze z tel wiec tak w skrocie. Niby jestem na wolnym ale tydzien niewyrobka. Przed weekendem wyjezdzamy i tyle do zalatwienia. Mam nadzieje ze moze jutro siade juz na spokojnie przed kompem.
Pozdrawiam wszystkich i dobrej nocki zycze buziaki

Polisia jaka szczęśliwa jestem razem z Tobą, a pamiętasz przy Małym też się tak bałaś:-) Teraz już będzie dobrze!
Czarna cudny Maleńki!!! No Cudny, jej ja go jeszcze nie widziałam:-)

Cześć Babeczki.
Jestem dzisiaj chyba pierwsza. Melduję się po wczorajszej wizycie - genetcznej. Tak się bałam, a wszystko okazało się być dobrze na 100%. Tętno płodu 140. BARDZO SIĘ CIESZĘ.
Fotkę Bączka wstawię po południu.

Oczy niebieskie.... Gratulacje, super wiadomość:-D
Dziewczyny podajcie mi proszę stornę gdzie można kupic branzoletki na dziewczynkę:tak:.
Ja odpuszczam teraz mierzenie tempki, testy owu.... mój m przyjedzie po tym cyklu więc chcę się odstresować, poza tym najprawdopodobniej dopiero jego przyjazdy z moją owu pokryją się w listopadzie, więc biorę suplementy, przechodze na dietę i relaks, a potem do roboty
Czy cytrynian Ca mam brać ja czy mój m?

Ostatnia edycja:
Oczyniebieskie gratuluję, dzidzia zdrowiutka to najważniejsze. wklejaj fotki z USg. :-)
Daria ciesze się ze z dzieckiem wszystko dobrze, może zjadłaś cos słodkiego i dzidzia szalała. ja miałam tak samo, po czekoladzie lekarz nie mógł zmierzyć nawet długości. A kiedy masz następną wizytę? A ten krwiak to gdzie dokładnie jest? jeśli mas zdjęcia z usg to wklej może jakiegos nuba wypatrzymy.:-)

krystian witaj, co do Ca to mi sie wydaje że ty a mężowi dawaj wit-C ona zakwasza i moim zdaniem obniża ph spermy. Kochana a ty teraz odpoczywaj i szykuj się na listopad:-)

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie to kamień z serca! Super, ze wszystko ok. Wiem jakie stresujące są te badania. Ja z synkiem miałam prawdopodobieństwo zespołu Dawna 1:33 z krwi i miał tez większa niż norma w Polsce przewiduje przeciętność karkowa - w UK było jeszcze w normie. Strasznie to przeżyliśmy. Trafiliśmy na fajna babeczka na kolejnym USG i stwierdziła ze nie widzi żadnych odchylen typu krótkie kości, brak kości nosowej itp. Oczywiście synek ZD nie ma. Znam natomiast dziewczynę której testy z krwi i USG wychodziło ok a urodziła dziewczynkę z ZD, która swoją droga jest przecudowna!

sorki za błędy, pisze z telefonu z głupia autokorekta!!!

Ostatnia edycja:
mamawczesniaka musiałaś sie sporo nastresować, nawet sobie tego nie wyobrażam.
elmo a wy gdzie dokładnie jedziecie i kiedy ruszacie? fajnie odpoczniesz sobie i to będą wakacje na 100%. A ty sie nie martw ze coś małemu zniknie, mówię ci że nie zniknie, czasami jak są wątpliwości to może tak się zdarza ale po tych fotkach twoich z USG nie ma takiej możliwości aby to malemu odpadło.:-D

reklama
Ewelin a czy Ty kupowałaś te bransoletki z jonami?
Pamiętam , ze podczas staranek aplikowałaś tampon z limonką :-D poproszę o przepis:-D

Ostatnia edycja:
Do góry