reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin przed wizyta jadlam pierogi ruskie i winogrono :) dziecko bylo caly czas bokiem szukalam tam nuba ale tam nie bylo nic widac ;/ mowie albo juz ma siusiaczka i sie schowal miedzy nogami :) DSC05194.jpg wizyte mam 1 pazdziernika po przyjezdzie z polski , to lozysko sie troszke podnioslo i tam gdzie sie podnioslo to sie zrobil krwiak i to zdjecie w krwiakiem to ona sobie wziela i to lozysko tam miala zmierzone

Załączniki

• DSC05194.jpg
    DSC05194.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Hej.
Oczy niebieskie Daria
to super, że z maluchami wszystko ok. :tak: Czekam na zdjęcia z USG:-)
Mamawcześniaka nie wiem jakbym przeżyła wiadomość, że moje dziecko ma podejrzenie ZD. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Ufffff. :tak:
Syn w przedszkolu a ja nie mogę wytrzymać dnia bez BB. Muszę codziennie poczytać co u Was, od razu mi lepiej:-D

Ewelin00- chciałabym Cie zapytać czy witamine c i magnez mam brac cały czas czy przerwać jeżeli już jest jakies6-7 dni po owu.?

daria ja nuba tez nie widzę, ale specjalistką to ja nie jestem, może piranha coś wypatrzy. czyli wizyta za miesiąc. oj te nasze dzieciaki się chowają-wstydliwe że hej.

krystian ja bransoletki nie kupowałam, miałam tylko lampę solną. wiem tylko ze ma ona byc z turmalinu sporoszkowanego. a limonkę robiłam taką aby miała ph-3. czyli troche wody i cytryną a potem sprawdzałam tym moim ph metrem jej ph. ja zaaplikowalam go od razu i może dlatego plemników nie wybiło że ph było 3 a nie 2 tak jak dziewczyny a in-gender zalecają.

Anna ja wit-c , magnez i wapń brałam cały czas do tego jeszcze brałam Lacibios femina, zurawine od czasu do czasu podjadałam caly cykł i czasami sok z zurawiny piłam. tabletek z apteki z żurawiny wogóle nie brałam wiec nie wiem jak je pić, dziewczyny coś pisały aby tylko do owulacji.

wczoraj wieczorem odczuwałam bardzo silne bóle jajników i podbrzusza, trwały pare minut, możecie mi doradzić ile dni po rzekomej implantacji zarodka można zrobić test ciążowy?

ewelin to dziecko jst wstydliwe bo caly czas rączka zakrywało buzie i za chwile fikołek :)w pl pojde na ziwyte bo chce ciuchy przywiesc :)
ogladalam wczoraj na tvp2 ten proogram co ta dziewczyna po porodzie umarla wiecie co szok to co lekarze robili i proponowali jej zeby zaplacila ;/ masakra

reklama
Ana, a który masz dzisiaj dzień cyklu? Zwykle zaleca się test w dniu spodziewanej @, czyli dzień owu plus długość Twojej fazy lutealnej.

Oczy niebieskie - super że dzidzia zdrowiutka!!

Do góry