reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin przed wizyta jadlam pierogi ruskie i winogrono :) dziecko bylo caly czas bokiem szukalam tam nuba ale tam nie bylo nic widac ;/ mowie albo juz ma siusiaczka i sie schowal miedzy nogami :) DSC05194.jpg wizyte mam 1 pazdziernika po przyjezdzie z polski , to lozysko sie troszke podnioslo i tam gdzie sie podnioslo to sie zrobil krwiak i to zdjecie w krwiakiem to ona sobie wziela i to lozysko tam miala zmierzone

Załączniki

• DSC05194.jpg
    DSC05194.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Hej.
Oczy niebieskie Daria
to super, że z maluchami wszystko ok. :tak: Czekam na zdjęcia z USG:-)
Mamawcześniaka nie wiem jakbym przeżyła wiadomość, że moje dziecko ma podejrzenie ZD. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Ufffff. :tak:
Syn w przedszkolu a ja nie mogę wytrzymać dnia bez BB. Muszę codziennie poczytać co u Was, od razu mi lepiej:-D

Ewelin00- chciałabym Cie zapytać czy witamine c i magnez mam brac cały czas czy przerwać jeżeli już jest jakies6-7 dni po owu.?

daria ja nuba tez nie widzę, ale specjalistką to ja nie jestem, może piranha coś wypatrzy. czyli wizyta za miesiąc. oj te nasze dzieciaki się chowają-wstydliwe że hej.

krystian ja bransoletki nie kupowałam, miałam tylko lampę solną. wiem tylko ze ma ona byc z turmalinu sporoszkowanego. a limonkę robiłam taką aby miała ph-3. czyli troche wody i cytryną a potem sprawdzałam tym moim ph metrem jej ph. ja zaaplikowalam go od razu i może dlatego plemników nie wybiło że ph było 3 a nie 2 tak jak dziewczyny a in-gender zalecają.

Anna ja wit-c , magnez i wapń brałam cały czas do tego jeszcze brałam Lacibios femina, zurawine od czasu do czasu podjadałam caly cykł i czasami sok z zurawiny piłam. tabletek z apteki z żurawiny wogóle nie brałam wiec nie wiem jak je pić, dziewczyny coś pisały aby tylko do owulacji.

wczoraj wieczorem odczuwałam bardzo silne bóle jajników i podbrzusza, trwały pare minut, możecie mi doradzić ile dni po rzekomej implantacji zarodka można zrobić test ciążowy?

ewelin to dziecko jst wstydliwe bo caly czas rączka zakrywało buzie i za chwile fikołek :)w pl pojde na ziwyte bo chce ciuchy przywiesc :)
ogladalam wczoraj na tvp2 ten proogram co ta dziewczyna po porodzie umarla wiecie co szok to co lekarze robili i proponowali jej zeby zaplacila ;/ masakra

reklama
Ana, a który masz dzisiaj dzień cyklu? Zwykle zaleca się test w dniu spodziewanej @, czyli dzień owu plus długość Twojej fazy lutealnej.

Oczy niebieskie - super że dzidzia zdrowiutka!!

Do góry