hej dziewczyny :-)
Daria gratulują zdrowej dzidzi , no szkoda ze nie wiadomo kto tam siedzi ale może jednak dziewczynka:-)
też oglądałam ten program coś strasznego aż się popłakałam teraz został mu tylko aniołeczek
a film na Polsacie widziałyście o kobiecie której wmawiali że nie miała syna ? och szok
a na tvn był program o mamie Madzi małej , flądra jedna bezczelnie twierdzi że ona jej nie zabiła jak mogła z taką premedytacją to wszystko zaplanować szok
Ana test może wyjść ok 12dc po ovu wcześniej nie choć jak przeglądam dziewczyny na stronie z USA to one mają takie testy że 9dc po ovu mają pozytywne szok i to nie jedna. A tempkę też można mierzyć teraz zawsze zobaczy czy na koniec będzie spadek przepowiadający @
To ta strona na której można porównać cykle z dziewczynkami, chłopcami w ciąży a nawet z bliźniakami ;-)
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
ale trzeba się zalogować i na pocztę z końcówką pl chyba nie działa
No i gratuluję reszcie dziewczyn z USG
ja dziś zadowolona bo kalendarz pokazuje 7 d po owu a jak zazwyczaj w każdym cyklu wcześniejszym miałam porządny spadek to dziś bardzo delikatny 8,30 godz 37,07 a dziś 36,80 o 7 a o 8,30 36,95 więc super oby się tak trzymało, od wczoraj rana biorę duphaston 1 tabletka rano 1 wieczorem , na wieczór poczułam mdłości a od 3 dni śpię pół dnia od 16 do 19 szok po prostu zasypiam. No ok trzymajcie kciuki . W cyklu którym nie byłam nie miałam takich objawów a w cyklach których byłam mimo ze tylko 1 pokazała się kreska później nie właśnie też takie objawy miałam no i oczywiście cycki wielkie, kłucie jajnika i nadęty brzuchol .
myślałam że sobie wmawiam te mdłości ale nie na dowód w zeszłym cyklu też tak było test pozytywny 11dc a 12 mdłości słabsze a 13 już bez mdłości i testy już negatywne