reklama
Pirania dziękuje za odpowiedz:-)
Polisia moje gratulacje i nadal trzymam kciuku
Dziewczyny czy miałyście ze starszymi dziecmi że tylko mama i mama
jeśli jestem w domu to wszystkie pytania do mamy tata nie maże odpowiedziec tylko mama ,spac tylko z mama ,umyc mama ,wytrzec pupe mama, wszystko mama co innego jak mnie niema to tata może byc lub ktoś inny
takie zachowanie ma od ok 3miesięcy
Dziś siostra zawoziła moje dzieci i swoje dziecko do przedszkola to 1 moje zrobiło histerie już w domu u mnie i w przedszkolu że ja go nie zawiozłam tylko siostra a no i uderzył nauczycielke
Pierwszy raz takie coś mi sie zdarzyło
Aha ma 3,5 roku a do przedszkola chodzi od stycznia
wczoraj wesoły usmiechnięta minka że znów do przedszkola chodzi a płacz oraz kopanie drzwi w przedszkolu pierwszy raz mu sie zdarzyło a to przesto że ja go nie zawiozłam MAMINSYNEK a jak to u nas mówią MAMINCYCEK pomału mam dośc psycha mi wysiada
Przepraszam że pisze tutaj ale musiałam sie komuś wygadac wyżalic i może jakąs porade dostane co mam robic
Polisia moje gratulacje i nadal trzymam kciuku
Dziewczyny czy miałyście ze starszymi dziecmi że tylko mama i mama
jeśli jestem w domu to wszystkie pytania do mamy tata nie maże odpowiedziec tylko mama ,spac tylko z mama ,umyc mama ,wytrzec pupe mama, wszystko mama co innego jak mnie niema to tata może byc lub ktoś inny
takie zachowanie ma od ok 3miesięcy
Dziś siostra zawoziła moje dzieci i swoje dziecko do przedszkola to 1 moje zrobiło histerie już w domu u mnie i w przedszkolu że ja go nie zawiozłam tylko siostra a no i uderzył nauczycielke
Pierwszy raz takie coś mi sie zdarzyło
Aha ma 3,5 roku a do przedszkola chodzi od stycznia
wczoraj wesoły usmiechnięta minka że znów do przedszkola chodzi a płacz oraz kopanie drzwi w przedszkolu pierwszy raz mu sie zdarzyło a to przesto że ja go nie zawiozłam MAMINSYNEK a jak to u nas mówią MAMINCYCEK pomału mam dośc psycha mi wysiada
Przepraszam że pisze tutaj ale musiałam sie komuś wygadac wyżalic i może jakąs porade dostane co mam robic
macy
Fanka BB :)
Ewelin, teraz zajrzałam dalej i widzę, żę nareszcie jesteś. Cieszę się bardzo, że trochę odpoczęłaś. Nie zamartwiaj się Kochana na zapas. Dzidzia (zauważ, że to rodzaj żeński) pewnie ma się dobrze i żadne zjazdy jej nie zaszkodziły.
Klaudia, a może zabierz ze sobą test i go zrób na miejscu? Moja córka też jest ze mną blisko. Może taki charakter, który ma potrzebę mamy blisko?
Klaudia, a może zabierz ze sobą test i go zrób na miejscu? Moja córka też jest ze mną blisko. Może taki charakter, który ma potrzebę mamy blisko?
mamawczesniaka
araki, polisia widze, ze apatytu mamy ten sam. Ja sie polozylam, zeby skorzytac z tego, ze synek spi i zdrzemnac sie troche ale tak mie niedobrze sie zrobilao i zassalo mnie, ze siedzie i jem barszcz ukrainski. ooo
Polisia a waidomo od czego te krwawiania i nadal je masz czy to jednorazowe bylo?
Polisia a waidomo od czego te krwawiania i nadal je masz czy to jednorazowe bylo?
maran-atha
Dziewczyny dziękuję za kciuki! jest serducho, pika, jest pięknie. Takie emocje, że już nie pamiętam co czytałam. Jest ciut mniejsza fasolka ale dokładnie taka, jak ja wyliczyłam, pika i ma się dobrze. Rany, tyle emocji. Dziękuję Wam za wsparcie. Bardzo.
Zajrzę potem na dlużej i nadrobię co u Was
Trzymam za Was kciuki i w ogóle ściskam.
Polisia bardzo sie ciesze kamien z serca :* uważaj na siebie I malutka I jedz ogory jak chęc jest a co tam
maran-atha
kurecze zapomnialam dodać
czarna alez on cudowny, normalnie bym sobie przywlaszczyła
Eweline nie stresuj sie bo malutka tez w stresie nie czujesz ruchów bo ona ma tam jeszcze dużo miejsca I sie przemieszcza to tu to tam I jak sie tylem obruci to kopie do srodka I nie czuć a jak przodem to czujesz I pewnie dlatego a jak wieksza bedzie to zawsze bedziesz czuć nic sie nie bój już niebawem zobaczysz na monitorze, że to dziewczynka I bedziesz sie cieszyc tak jak ELMO
pozdrawiam wszystkich serdecznie I mysle o Was no I zaglądam, ale nie pisze zbyt czesto by nie zaburzać I nie zasmiecać wątku jak nie planuje bobasa U mnie Ala poszla do szkoły, na razie jest zadowolona I chetnie idzie, Maja tez chce I co dzien odwozimy Ale a ona ze swoim plecakiem pustym idzie hehehe...
dużo dobra dla Was ściskam kazdą z osobna I zycze pomyslnych staranek :*
czarna alez on cudowny, normalnie bym sobie przywlaszczyła
Eweline nie stresuj sie bo malutka tez w stresie nie czujesz ruchów bo ona ma tam jeszcze dużo miejsca I sie przemieszcza to tu to tam I jak sie tylem obruci to kopie do srodka I nie czuć a jak przodem to czujesz I pewnie dlatego a jak wieksza bedzie to zawsze bedziesz czuć nic sie nie bój już niebawem zobaczysz na monitorze, że to dziewczynka I bedziesz sie cieszyc tak jak ELMO
pozdrawiam wszystkich serdecznie I mysle o Was no I zaglądam, ale nie pisze zbyt czesto by nie zaburzać I nie zasmiecać wątku jak nie planuje bobasa U mnie Ala poszla do szkoły, na razie jest zadowolona I chetnie idzie, Maja tez chce I co dzien odwozimy Ale a ona ze swoim plecakiem pustym idzie hehehe...
dużo dobra dla Was ściskam kazdą z osobna I zycze pomyslnych staranek :*
Elle87
KochajacaMama87
Mimo że się nie udzielam ostatnio to wiedzcie że cały czas Was czytam i o Was myślę ;-) pewnie jak już będziemy na swoim to będę miała więcej czasu żeby popisać na forum...
Polisia tak się cieszę że serduszko bije! nie mogło być inaczej
Krystianmartin Kochana super decyzja i wiedz że cały czas mocno Ci kibicuję :-)
Matik żeby ten wrzesień przyniósł II piękne kreseczki, życzę Ci tego z całego serca
Pozdrawiam Was wszystkie i oby jak najmniej mdłości dla zafasolkowanych i szybkich II dla staraczek :-)
Polisia tak się cieszę że serduszko bije! nie mogło być inaczej
Krystianmartin Kochana super decyzja i wiedz że cały czas mocno Ci kibicuję :-)
Matik żeby ten wrzesień przyniósł II piękne kreseczki, życzę Ci tego z całego serca
Pozdrawiam Was wszystkie i oby jak najmniej mdłości dla zafasolkowanych i szybkich II dla staraczek :-)
mamakaja
Hej.
Nie chcę Wam marudzić o swoich problemach więc się ostatnio nie udzielam, ale caly czas jestem na bieżąco.
Tak więc,
Polisia baaardzo się cieszę, że serduszko biję, tak się martwiłam ale na szczęście wszystko dobrze.Teraz już będzie wszystko dobrze:-)
Piranha w życiu bym się nie spodziewała, że są tak małe szanse na zajście w ciąże nawet w czasie owulacji, szok
aaaaaa no i oczywiście Krzysiu, dzielny chłopak, buziaki od cioci
Ewelin czekam na 16 września, aż lekarz potwierdzi to co my już wiemy
Krystianmartin wspaniale, że doszliście z M do porozumienia i ustaliliście co robić, grunt to mieć cel i do niego dążyć:-)
Araki niech dzidzia rośnie zdrowo:-)
Pozdrawiam;-)
Nie chcę Wam marudzić o swoich problemach więc się ostatnio nie udzielam, ale caly czas jestem na bieżąco.
Tak więc,
Polisia baaardzo się cieszę, że serduszko biję, tak się martwiłam ale na szczęście wszystko dobrze.Teraz już będzie wszystko dobrze:-)
Piranha w życiu bym się nie spodziewała, że są tak małe szanse na zajście w ciąże nawet w czasie owulacji, szok
aaaaaa no i oczywiście Krzysiu, dzielny chłopak, buziaki od cioci
Ewelin czekam na 16 września, aż lekarz potwierdzi to co my już wiemy
Krystianmartin wspaniale, że doszliście z M do porozumienia i ustaliliście co robić, grunt to mieć cel i do niego dążyć:-)
Araki niech dzidzia rośnie zdrowo:-)
Pozdrawiam;-)
Ostatnia edycja:
reklama
ja po wizycie lozysko troszke sie podnioslo ale dalej nisko i zrobil sie krwiak ;/ nie wiem czy to grozne i o co dokladnie chodzi ale widzialam go. dzidzia ruchliwa takie fikolki robila cigle byla bokiem i nie widzielismy plci ;/ a lekarka chciala powiedziec ale mowi no nie widzi bo jest bokiem jutro wrzuce fote no i nie wiemy ktory tydzien;p bo nie mogla zmierzyc
Podziel się: