reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ach dziewczyny ja juz nic nie wiem , ale ciesze sie bo zapytałam mężusia co robimy...on się zawsze śmiał z tych metod , ale powiedział ze jak juz do tego punktu dobrneliśmy to trzeba przeczekać i zobaczymy :)
Bardzo mnie to ucieszyło :)

reklama
anufifi- na dziewczynke to duzo mi nie zostalo, owulacje powinnam(bo nie wiem na 100%, nie robie testow)miec ok 24go, wiec serduszkowac powinnam najpozniej chyba do 22go? Nie jestem dobra w te klocki, bardziej licze na szczescie :). Nie wiem tylko czy moj maz pozniej mi odpusci-bo on niezaleznie czy na chlopca czy dziewczynke postanowil mnie zaciazyc w tym miesiacu!

to ja bym dalej niz z 21/22 w nocy lub nad ranem nie serduchowała ...bo to musi byc min 2,5 doby ...Aga by ci to wyliczyła , ale nie ma jej teraz...

Kicia.. Kochana ale sie ciesze ze napisalas oć troszeczke:tak: Pamietaj ze jestesmy tu dla Ciebie i czekamy...;-)Sciaskam Cie mocno.. Buziaczki Teskniaczki..
Ptasiorek..ale masz cudna corcie.. rany :zawstydzona/y: i na dodatek ma na imie tak jak i ja bym dala;-):zawstydzona/y:.. Witaj i trzymam kciuki za staranka ..Twojego synusia:tak:.. Mi jak i Anufifi .. nie problem miec synusia hihihihi:-D
Beti...a moze to pierwsza zachcianka:-D:szok::sorry:
Kinga.. oj mialam przygode.. cale szczescie ze to pod domkiem:-D;-)
Royanna..wiec do dziela!!!!:tak::-D

ach dziewczyny ja juz nic nie wiem , ale ciesze sie bo zapytałam mężusia co robimy...on się zawsze śmiał z tych metod , ale powiedział ze jak juz do tego punktu dobrneliśmy to trzeba przeczekać i zobaczymy :)
Bardzo mnie to ucieszyło :)
Kochana..napewno sie cieplutko na serduszku zrobilo:tak:;-)..Super.. widzisz a Ty sie denerwowalas:tak: Normalnie pacne Cie na drug i raz:laugh2::laugh2::sorry:

reklama
Do góry