reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam, bardzo ciekawy wątek, coś co mnie bardzo interesuje i dotyczy...
Mamy już córcię i zaczęliśmy starać się o kolejnego dzidziolka. Próbuję wstrzelić się w daty na chłopca. Wierzę w tę metodę planowania płci w zależności od sexiku i dnia owulacji, bo moją córcię zmajstrowaliśmy 3-4 dni przed terminem owu i od początku byłam pewna, że to dziewczneczka i nie ma szans, by był to chłopiec... :tak: Więc teraz próbujemy odwrotnie.. czyli wypatruję terminu owu :eek: i GO! :-pW ostatnim cykl owu chyba przegapiłam, bo tak bałam się, że za wcześnie to zrobimy i będzie na girl... że już chyba było po dawno :baffled: :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam ze tak teraz wtrące ale mysle o Kici....jakos tak nie moge sobie z tym poradzic...ciekawe jak sie czuje...i szkoda ze jej tu nie ma:-(

Kicia wracaj do nas.... :zawstydzona/y:

Kicia Kochana jak to czytasz to przesylam Buziaczki ..Trzymaj sie cieplutko:*

Kicia ja też odgapie od Sylwii ...mam nadzieje ze to przeczytasz...BRAKUJE NAM CIEBIE...mocno ściskamy

KICIA ja również Cię pozdrawiam i całusy przesyłam:** myślimy tu o Tobie

Kicia naprawdę tęsknimy:-(

dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestescie kochane...
bardzo sie wzruszylam jak to czytalam....

pomalu do Was zagladam, mocno wszystkim kibicuje i trzymam kciuki...

ja juz czuje sie troche lepiej choc przede mna jeszcze pewnie daleka droga...
serduszko potrzebuje troche czasu :-(

lekarz mowi ze za 3 miesiace znowu bedziemy mogli sie starac, ale narazie nie mam do tego glowy...
chcialabym, jesli to mozliwe poznac przyczyne tego co sie stalo...

pozdrawiam Was cieplutko!
Kicia

ptasiorek witaj! Powodzenia życze :-)
KICIA kochana nasza... wiem że Ci ciężko bardzo...:-( trzymaj sie i pamietaj że masz jeszcze tu nas i możesz sie zawsze wygadać. Buźka wielka:*

Ptasiorek witaj....pewnie Beti mnie ochrzani :-) ale chłopca to chyba łatwiej zmajstrowac ...ja w każdym razie nie miałam najmniejszych problemów...

powodzenia

Mnie się też jakoś łatwiej wydaje z celowankiem na dziewuszkę ;-) :-D Kurcze, ciągle tak się boję, że za wcześnie :baffled: i już te XY pozdychają ;-), zanim "szanowna"owulacja nastąpi :eek: Powinnam na montoringi się wybrać... ale jakoś ciągle coś wypada i czasu brak... a ten mój gin, to z tych, co pewnie by się w czoło popukał, jakbym mu powiedziała, że płeć sobie próbuję ustrzelić i to jest powód moich wizyt...:sorry:

Anufifi ja tam nigdy owulki mojej nie czułam, u mnie to jakoś bez objawowo przechodziło, myślisz, że dziewczynki przetrwały?
Kinga Royanna już nic nie kraczę, ciiii :-)

:-):-):-)
Kiciaściskam Cię kochana mam nadzieję, że z czasem ból minie i znowu będziesz z nami codziennie
Ptasiorek witaj:-) ja tam jestem za, że dziąszkę łatwiej:-)trafionego celowanka zyczę:-)

a mi zachciało się ryżu na mleku i Chuda moja poszła kupić, ale chyba jakiś taki felerny ten ryż, bo się prawie godz gotował i dalej chrupie:baffled::baffled::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
anufifi- na dziewczynke to duzo mi nie zostalo, owulacje powinnam(bo nie wiem na 100%, nie robie testow)miec ok 24go, wiec serduszkowac powinnam najpozniej chyba do 22go? Nie jestem dobra w te klocki, bardziej licze na szczescie :). Nie wiem tylko czy moj maz pozniej mi odpusci-bo on niezaleznie czy na chlopca czy dziewczynke postanowil mnie zaciazyc w tym miesiacu!

Do góry