reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi.. to ze Aga psiala ze mnie namowicie??:-D czytalamm ..ale oćbym chciala to wiesz ze nic z tego:-(...:-D ..doczekam sie i ja:tak::sorry:
Beti...tez lubie ryzek na mleczku:-D
Bershka.. bedzie co bedzie.. wazne by bylo zdrowe!!!!:tak: to pierwsze wiec... jeszcze nic straconego..zawsze sobie potem zrobisz do .. parki hihihhih:-D;-)
Anufifi.. noo mykaj:-D
Ja jutro musze do szkoly dziadkow zawiesc na Dzien Babci i Dziadka:szok::-D:-D..Maly bedzie wystepowal :-D:-D

Nie wiem tylko czy moj maz pozniej mi odpusci-bo on niezaleznie czy na chlopca czy dziewczynke postanowil mnie zaciazyc w tym miesiacu!

Skąd ja to znam.... już dziś goniłam od siebie... :eek: Teorię to on niby rozumie (wytłumaczyłam chłopu co i jak) w które dni możemy na chłopca, ale w praktyce.... :eek: :baffled: Jak mówię DZIŚ NIE! to jeszcze się ze mną kłóci, że go w ten swój plan wpasowuję i że on się nie da :-D ... Mało wie... ;-):sorry::tak::-D

BETI... na takie dwa w kocyku to bym chętna była :-)

Miłej nocki życzę...

kurcze sama zostałam z synkiem, nawet Kinga córcię chce:-):Margarittka chodź tu:-):-):-)

będę z Tobą:-)bo też celuję w chłopca i też uważam, że dziewczynka to nie problem:laugh2:

jarzębinko, gratulacje

a ja sobie czytam co tam skrobiecie (bardzo interesujące tematy;-):-)) i jakoś nie mam odwagi się ujawnić, bo...

miłego seruszkowania, kolorowych, itp.

ja jeszcze sekundę jestem, bo aktualnie to już chyba nosem piszę, bo tak mi się chce spać:-)

czarodziejko, odezwij się...moja Młoda jak widzi Twojego kotka to szaleje i już jej się w głowie przestawiło na tego stwora....

reklama
Do góry