reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi najważnejsze, że małżonek mimo,ze niby nie wierzył, będzie Cię teraz wspierał kochana:tak::-)Sylwuś a ode mnie ja pacnij jak będzie się za bardzo denerwować:tak: Ty bliżej więc sięgniesz:-):-):-)
Sylwia ja generalnie lubię ryż na mleku bardzo, ja już sama nie wiem, a nie chcę sobie nic na siłę wmawiać
ryż napuchł i był pyszniutki:-):-)
Royanna wyciśnij jak cytrynkę:-):-) no i żeby efekty były:-):-) ja Tobię nie zyczę spokojnej:-):-) ale po tym kolorowej:-):-)
dziewczynki będziecie miały swoje córcie:tak::-)wiara czyni cuda:tak::-)
kurcze sama zostałam z synkiem, nawet Kinga córcię chce:-):Margarittka chodź tu:-):-):-)

a Ty na kiedy masz planowany termin ???? i w jakim wieku ciązy byłaś na pierwszej wizycie, bo chyba juz byłaś , prawda....................... :tak:

Byłam w 6 tygodniu i 1 dniu i pięknie już biło serduszko
a termin mam na 09.09.09 :rofl2::-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za zaproszenia na NK jesteście wszystkie boskie :tak::sorry::-)

Kicia matulu nie doczytałam....przykro mi Słońce ale nie opuszczaj nas :-(

dobranoc Anufifi

Kiki serio czujesz chłopaka ? hm...ja to się zastanawiam czy mój instynkt szwankuje czy wmawiam sobie tą dziewczynkę ale ni w ząb nie pasuje mi siusiak w brzuszku :tak::-) nie piszę tego bo nie chcę chłopca tylko jakoś tak to bardzo czuję :confused2::szok:

nawet już zakupiłam coś różowego hihiihi drobnostka ale nie mogłam się oprzeć :-D;-)

reklama
Do góry