reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
musiałam leciec do weterynarza z psem mamy któego mam u siebie...od miesiaca lecza ja na kręgosłup a sie okazało ze to coś nie tak chyba z zebem albo cos w pysku, i jutro musze jechac na głuiego jasia zeby jej sprawdzili....kurde no...martwie sie bo jakby sie jej cos stało to mama sie załamie

kiki wyglada jakby były bliźniaki na tym zdjeciu hihi

Kicia ja też odgapie od Sylwii ...mam nadzieje ze to przeczytasz...BRAKUJE NAM CIEBIE...mocno ściskamy

Jarzębinko czekasz na wizytę do 6 tygodnia ciąży ?

umówiłam się na 2 lutego ........... wg tych kalkulatorów to bedzie 6 i coś tam....... :tak:

a Ty na kiedy masz planowany termin ???? i w jakim wieku ciązy byłaś na pierwszej wizycie, bo chyba juz byłaś , prawda....................... :tak:

jarzebinko no własnie kiedy masz wizyte? idziesz prywatnie czy na kase.... bo prywatnie odrazu robią usg i zdjecie... a na kase trzeba sobie poczekac na termin:-(

idę 2 lutego na NFZ, ale ten lekarz przyjmuje w tym samym gabinecie także i prywatnie :tak: więc sprzęt jest naprawdę OK i zobaczymy :tak: ewentualnie w razie czego dostane namiary na lekarkę na NFZ od koleżanki, do której ona chodzi, a jest to jakas zanajoma jej mamy, więc jakby co to szepnie o mnie słówko i będę chodziła do tej babki tak troszke " po znajomości" :tak:

Anufifi, i chyba podjęłaś dobrą decyzje w tym cyklu :tak: będzie dobrze :tak:

sylwia75 to miałaś ekcytujący dzień! no i ta zaspa:-D biedaku;-):-*
KICIA ja również Cię pozdrawiam i całusy przesyłam:** myślimy tu o Tobie
kiki sliczny groszeczek:-)
anufifi przykro mi z powodu psiaka, szkoda go :-(mam nadzieje ze bedzie ok.

miłego wieczorku koleżanki
Ja mam męża cały tydzień w domu wiec bedziemy sie tulić co dziennie:tak::-)

Witam wszystkie Panie:-)

umówiłam się na 2 lutego ........... wg tych kalkulatorów to bedzie 6 i coś tam....... :tak:
Dobry termin, moj szczesliwy...bo to moje urodzinki:-D

Kiki-takie zdjecia sa niepowtarzalne-sliczne malusie malenstwo;-)

Ja bylam dzis u mojej gin aby zrobic cytologie, a ona pyta mnie kiedy nastepnego dzidziusia zamierzam rodzic-ja jej ze jak dobrze pojdzie to za 9miesiecy, a ona na to, to dzialac, dzialac, "pracowac"ciezkow w domu, pracowac! Gdy spytalam o antybiotyk co bralam, czy nie przeszkadza w staraniach to mowi:oj dziewczyny, jak wy wszyskie bedziecie patrzec i myslec nie taraz bo cos tam, liczyc, przekladac, celowac to nigdy nie pozachodzicie! Najlepsze sa wpadki-nie mysla, planuja i siup-juz sa w ciazy. Tak wic dzaialc, dzialac, nie czekac na dni plodne tylko dzialac!

Poprawila mi humor. A ze wg kalendarzyka malzenskiego ktory gdzies tu na watku podpatrzylam i wypelnilam za kilka dni mam owolacje wiec teraz jest dobra pora celowac w corusie! Wiec dzis wieczor do dziela!;-)....z tym, ze zaczelam sie zastanawiac, czy na pewno nie chce chlopca...bo tez mam kilka argumentow ZA! Oj to niezdecydowanie. Dobrze, ze w 100% nie zalezy to ode mnie.

Milego wieczorka wszystkim:-D

hej słońca:-)
Czarodziejko jak egzaminki kochana? 3mam kciukaski:tak::-)
Anufifi jak przeczucia dziś?:-)
Bershka super kobietka z Ciebie:tak::-)
Kiki apropo czasu:-):-)znalazłam:-)
zrobilam test.........huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski jedna bardzo wyrazna a druga jest ale troche slabsza ale jest..dziewczyny jak bardzo sie ciesze..
to było 18-12-2008, 17:48:-):-):-):-):-)
Jarzębinka jak tam mamusiu:-)
Kinga udanego tulania
Sylwia w czwartek idziesz z wydrukami?:-)
Royanna witaj :-)
Kicia naprawdę tęsknimy:-(

a ja mam dziś lenia

wiecie co brzuch mnie boli jak diabli i czuję, że przyjdzie wredna:baffled:
Aga teraz zobaczyłam:-) Aguś kochanie jeszcze nie ma 10 dni, 14 było to:-):-), ale jakoś mam przeczucia ,że raczej nic z tego i nie będę musiała wcale na betkę iść
a jak u Ciebie ryba?:-) jak się czujesz?:-)

Witaj Beti....
przeczucia...cosik mnie teraz od pół godziny kłuje po lewej ...ale nie wiem czy sobie nie wkręcam ....choc to ciut wiecej niz 24 od wizyty a tak mi mówił ze pęknie....bede wiedziec jak całkiem przestanie

reklama
Do góry