reklama
ja tak z ciekwaosci..moze któraś wie..zna metody..??..wiem wiem..płec niewazna..byleby było zdrowe..SWIETA PRAWDA!..ale w duchu kazda marzy..np..o chłopcu..o dziewczynce..a moze o bliźniakach..jak to jest??..hmmm??..
wiem, ze plemniki "zenskie' dluzej zyją..wiec kilka dni przed plodnymi one wygrywają, gdy "meskie" umierają..Wówczas -dziewczynka..Zas w płodne..wygrywaja "meżczyxni"..bo są szybci..
mąz sie śmieje, ze mam nie kombinowac..tylko dać równe szanse....no ba..ja chce dziewczynkę..on chłopca....wiec wiadomo....byleby było zdrowe!
Niestety nie da sie tego zaplanowac z biologicznego punktu widzenia, kiedys wierzono w rozne przesądy, lecz nauka to obalila :////
Marysia ale my tu o przesadach nie mowimy raczej o odpowiednim ph , mineralach ktore pobudzaja odpowiednie plemniki.Wiadomo 100% nie ma nawet 90 % nie ma ale moze dzieki temu mamy chociaz 55% a to juz duzo
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Fanka BB :)
Antonia a od ilu cyki juz sie starasz o dzidziusia?
Ja osobiście wlasnie miałam owu 14dc i starałam sie przez 8 miesięcy do 9dc i zaszłam odrazu jak zmniejszyłaby do 10dc. I jest chłopak.
Ja bym radziła nie ocieplać w 9dc bo i tak małe prawdopodobieństwo ale lepiej przed sama owu bądź zaraz po
Ja osobiście wlasnie miałam owu 14dc i starałam sie przez 8 miesięcy do 9dc i zaszłam odrazu jak zmniejszyłaby do 10dc. I jest chłopak.
Ja bym radziła nie ocieplać w 9dc bo i tak małe prawdopodobieństwo ale lepiej przed sama owu bądź zaraz po
Antonia2016
Teraz jest pierwszy cykl [emoji3] staranka jutro [emoji1]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Millo ale 9 dc? Sama nie wiem czy to nie za wcześnie, ale pełno jest osób które nawet zaraz po okresie zaszły, nie wiem sama...
evelinia
Hej kobietki
Millo nie martw się,dacie radę tylko cierpliwości i duużo bara bara i wreszcie będzie owoc Antonia 2016 powiem Ci że ostatnio próbowałam zaskoczyć w okresie od 9 dc do 12 dc i nie udało się bo ovulka wystąpiła później około 16 dc i niestety nie udało się
A ja wczoraj poszalałam i było fiku miku bo uważam że co mi pisane to będzie a teraz będzie dziewucha i koniec innej opcji nie ma robiłam wczoraj test ovu i te kreski są cały czas inne a muszą być przynajmniej takie same więc ovu dopiero lada chwila a na chłopaka plemniki żyją krócej tylko do 24 godzin więc popadają do tego czasu mój mąż powiedział mi że da mi córeczkę i wierzę mu w to
Millo nie martw się,dacie radę tylko cierpliwości i duużo bara bara i wreszcie będzie owoc Antonia 2016 powiem Ci że ostatnio próbowałam zaskoczyć w okresie od 9 dc do 12 dc i nie udało się bo ovulka wystąpiła później około 16 dc i niestety nie udało się
A ja wczoraj poszalałam i było fiku miku bo uważam że co mi pisane to będzie a teraz będzie dziewucha i koniec innej opcji nie ma robiłam wczoraj test ovu i te kreski są cały czas inne a muszą być przynajmniej takie same więc ovu dopiero lada chwila a na chłopaka plemniki żyją krócej tylko do 24 godzin więc popadają do tego czasu mój mąż powiedział mi że da mi córeczkę i wierzę mu w to
andzelisia
Szkoda ze mój nie jest taki pewny czy da mi córkę he he :-)
reklama
Imama
Antonia po okresie to tylko jakby owu mieli wcześniej. Jak wiesz ze masz w 14dc to z medycznego punktu niemożliwe zeby zajść na w 6dc itd
Millo czasem wlasnie takie kombinowanie zakwaszanie itd uniemożliwia zajście i trzeba cos odpuścić zeby zaciążyć
Moj maz był pewny ze po pierwszym razie odrazu bedzie pozytyw, nie wierzył ze jest cos takiego jak płodne i niepłodne. Bo przy pierwszym dziecku po jednym razie zaszłam ale musiał trafić w sama owu chyba
Millo czasem wlasnie takie kombinowanie zakwaszanie itd uniemożliwia zajście i trzeba cos odpuścić zeby zaciążyć
Moj maz był pewny ze po pierwszym razie odrazu bedzie pozytyw, nie wierzył ze jest cos takiego jak płodne i niepłodne. Bo przy pierwszym dziecku po jednym razie zaszłam ale musiał trafić w sama owu chyba
Podziel się: