reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W końcu od tego jesteśmy tutaj Koffana :-)

a ja już pożarłam kolejną porcję cukierków Wedla :) wczoraj znowu ok 5 szaszłyków :-)

a nie ukrywam, że chętnie bym Was zaprosiła na NK fajnie wiedzieć z kim się pisze :)

Jeżeli któraś jest chętna poproszę o zaproszonko :) Logowanie do nasza-klasa.pl

reklama
dzięki za zaproszenie Anufifi

inaczej sobie Ciebie wyobrażałam a tu taka lacha :tak::-)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny,anufifi a moze akurat sie udalo i dojdzie do zaplodnienia i bedzie dziewuszka a jak nie to nastepny cykl uda sie,ja sama nie mam pojecia co bym zrobila w twoim przypadku,czy bym odpuscila czy walczyla dalej,ja po 6 miesiacach odpuscilam,ja mialam marzenie posiadania dzidzusia i to bylo juz silniejsze jak to czy toi chlopczyk czy dziewczynka,a mam juz 3 chlopcow a minmo to ryzykowalam i tak bardzo sie siesze ze mam ta moja kruszynke pod serduszkiem,wszyscy mowia ze bedzie dzierwczynka a ja czuje ze chlopczyk,anufifi decyzja nalezy dio ciebie,zrob ta bys byla szczesliwa!!beti no widzisz moze ci sie udalo,jak ginekolog daje jzuz nadzieje-super by bylo,pisalas ze u mnie juz drugi miesiac a dopiero lecialam po test,kochana dzisiaj juz na 3 m przeskoczylo.bylam dzis u ginekologa i mam juz9tyg i 1dz termin na 24.8 a ja maslalam na 25,robili mi dzis badania pobrali sporo krwi do badania i czekanie na winiki 10 dni.dzidzia ma juz 2,5cm taka fajniutka juz a serduszko jak bije.wkleje wam fotke z dzisiejszego usg..

Dzien Dobry:)))
Anufifi.. Kochana jestem.. jestem..ale dopiero mam chwile by odsapnac:wściekła/y:..rano na zakupy ze szwagierka.. potem do nastepnej na kawe :-) i tak sie szwedalysmy pol dnia:zawstydzona/y: .. a na koniec wjechalam pod domem w zaspe:szok: musze zaraz wziac chlopakow by mi pomogli wyjechac:-D:-D.. AA i jeszcze choinke mam dzis w planach rozbierac..
A Ty jak dzis sie miewasz?? ;-).. Mam nadzieje ze lepiej.. bo jak inaczej to dostaniesz po doooopie:wściekła/y::-D:-D
Czarodziejka..no ja mam nadzieje ze dotrzymasz zemna:-D
Aguś.. to milych badanek;-)Kochana no raczej nie dam sie przelamac hihihih... tu nei chodzi o te zime..ale przedewszystkim ze nie bedzie w domku męzusia w terminie porodu.. :( .. nawet nei ma takiej mozliwosci ;(. .a ja juz 2 razy bylam sama.. wiec trzeci raz nie cche tego przerabiac;)
Beti..Bereshka..Kiki..Jarzebinka..Pyszczek..
Kicia Kochana jak to czytasz to przesylam Buziaczki ..Trzymaj sie cieplutko:*

Ostatnia edycja:
NO psia kość:)
Ja się nijak mam...ciekawa jestem co z ta moja owulką....i co powiem lekarzowi jak sie nie uda....Bo on kombinuje zebym w ogóle zaszla z tym mięsniakiem a ja wybrzydzam....achhhh z tymi babami

reklama
dodalam do suwaczka nowa fotke z dzisiejszego usg9tyg i 1dzien,nie umie dodawac tych fotek ta z 7tyg usg usunela sie jak dodalam ta dzisiejsza,fasolinka fajnie urosla w 7tyg miala1cm a dzisiaj dwa tyg pozniej i ma 2,5cm.jaka sliczna ta fasolinka widzialam wszystko,czekalismy jak sie poruszy ale nie chciala sie poruszac..

Do góry