reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja właśnie też się żegnałam :-)
rano się nie podniosę:eek::-)
ja mam taka nadzieje, że jest już coś tam:-)ale staram się nie myśleć
kolorowych Pyszczek:-)
buzia:-)

reklama
poczytałam jeszcze o tym planowaniu i mam kogla mogla w głowie :szok::-)
idę lulu
dobranoc jeszcze raz tym co poszły, tym co idą i tym co maja zamiar:-):-):-)
buziaczki:-)

Czesc laleczki to ja tak na chwilkę późna porą zagladam :)))))
Sylwia-juz Ci pisalam babo ze sama do Czerwca nie zostaniesz!!!!! Boszzzze co za baba....:-D:-D:-D
A tak w ogole to Bosko ze sie razem z Anufifi spotkalyscie...buu ja tez tak chceee i jestem tyci zazdrosna:-D:-D:-D:-D:-D
Anufifi kochana to super newsy ze pechęrzk tak pieknie urósł!!!!! I nie poddawaj sie bo cie trząchnę!!! Co ja Ci mowilam? Ze na dziewczynke potrzeba cierpliwosci!!!! i nie jedna mama coreczki powiedziala ze WARTO CZEKAC....a Ty co juz schylasz glowe i sie poddajesz....normalnie pasa na ciebie wyjme...ehhhh
Kiki boskie to ziarenko..hlip hlip az mi sie lezka zakrecila
Przepraszam ze tak teraz wtrące ale mysle o Kici....jakos tak nie moge sobie z tym poradzic...ciekawe jak sie czuje...i szkoda ze jej tu nie ma:-(
Beti trzymam kciuczki za Ciebie i Synka rzecz jasna :)))
Jednak Pan Bog to ma przekichane z nami kazda chce inna plec....dobrze ze do wyboru są tylko dwie..buhahha
Pyszczek, margeritko buziaki i dla Was...dziekuje za Kciuki i myslenie o mnie.....egzamin...no co..kiedys sie go zda :)))):-D:-D:-D:-D
Mykam utulic sie w klate M
pa

DZień Dobry Babeczki:)))))
A co tu tak pusto????
Ale sie wyspalam :))))
Moje chlopaki wstały i zajmowali sie soba a ja sie do 9:00 powylegiwalam :))))
A gdzie wy sie podziewacie Kochane?
No zeby zadnej nawet na kawce nie bylo? hmmmm
Buziaczki Kurczaczki
Milego dnia

Anufifi jezeli mogę wtrącić swoje zdanie to ja jednak bym tej córci w przypadku dwóch chłopców nie odpuściła :) moze akurat doszło lub dojdzie w najbliższych godzinach do zapłodnienia, ale wiem że mięśniak nie czeka więc Twoja decyzja co do planowania płci w przyszłym m-cu jest chyba słuszna :tak:

mnie lekarz na wizycie nie mógł dokładnie stwierdzić dnia owulki :no: powiedział, że przypuszcza ze byla w okolicah 16 dnia cyklu u mnie przytulanie było w 13 dniu więc mam OGROMNĄ nadzieję na córeczkę. Ale jak będzie synuś będe go kochać ponad życie !

Kiki śliczne zdjęcie maluszka, mam takie same.

Jarzębinko czekasz na wizytę do 6 tygodnia ciąży ?

Cześć dziewczynki ale żeście naskrobąły....:-D
Kiki śliczna dzidzia;-)
czrodziejko powodzenia na egzaminie...:tak:
Beti kiedy robisz betke.... ( 10dni po owulce juz jest wiarygodna!)

Pyszczek niema co sie nakrecać, najlepiej nie myślec a byc miło zaskoczonym....;-)

Bershka jezeli 13dc serducho a 16dc owulka to masz wielgachne szanse na coreczke... iżycze Ci jej...:-)

Anuffi babeczko Ty moja dobrzeze odpuściłas to tak naprawde pierwszy cykl staran u Ciebie reszta była nierealna by byla ciaża wieć glowa do gory bedzie corunia jak malowana.... tylko cierpliwości kochanie;-)

jarzebinko no własnie kiedy masz wizyte? idziesz prywatnie czy na kase.... bo prywatnie odrazu robią usg i zdjecie... a na kase trzeba sobie poczekac na termin:-(

Sylwuś a moz ejakos Cie złamiemy i niewytrwasz do czerwca...:-pwarto probowac moze prubuj tak do 4 dni przed owulka a jak sie uda to masz 100% babeczke i niewazne ze na zime wtedy:-D:zawstydzona/y:

Kicia wracaj do nas.... :zawstydzona/y:

ja jutro ide porobic badania bo jeszcze zadnych nierobilam w ciazy... i strasznie mnie kusi isc na usg czy wszystko ok jest... i czy to mozliwe ze tak wczesnie czuje dziecko jak mi po brzuszku kursuje...:-D:-D:-D

pozdrawiam Wszystkie dziewczyny.... przepraszam jak kogos pominełam:zawstydzona/y:

reklama
Anufifi jezeli mogę wtrącić swoje zdanie to ja jednak bym tej córci w przypadku dwóch chłopców nie odpuściła :) moze akurat doszło lub dojdzie w najbliższych godzinach do zapłodnienia, ale wiem że mięśniak nie czeka więc Twoja decyzja co do planowania płci w przyszłym m-cu jest chyba słuszna :tak:

Dzieki....musze czytac takie rzeczy zeby wyluzować :-)

Ostatnia edycja:
Do góry