reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo to dobry mialas z tego co wiem jak jest ok 20 to super... a niby ponizej 15 to padaka straszna i kpmorka jest zaslaba by w ogole sie cos zadzialo zapewne.. biocheniczna tez byla tego powodem.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Maziajka ale granica to 86 wiec wiesz..18 to zaraz moze byc 15 w kolejnym cyklu zwlaszcza ze przed ciaza mialam bardzo niski...ale tez mimo cudem zaszlam;)wiec to roznie chyba bywa

niby tak ja juz mam dola jeszcze ta pogoda,,, poza tym moj R ma noge w gipisie i ciagle grymasi,,, ehhh,,,,weekend w pracy bosko ,,,:((((((

Maziajko glowa do gory!Uda się i nam!Musi!!!!!:****no pogoda nie rozpieszcza..wspolczuje pracy i gipsowego męża:(ja się kuruje poki co.

Kupilam Castagnusa i tutaj Antonina do Ciebie pytanie:)To Twoj 1 cykl z nim?wlasnie przeczytalam w necie ze on podnosi progesteron i obniza prolaktyne i wlasnie zmienia ph na dziewczynkowe a Ty pisalas ze wlasnie cos zaczynaja dzialac tabletki bo czujesz roznice wiec to chyba to:)Jakie masz teraz ph a jakie mialas?a Tylko wzdecia masz po nim?a nie zmienil Ci nic w cyklu?Ja sie boje ze mi porobi glupoty troche:(

Ostatnia edycja:
Tak, ja castagnusa biorę już połowę drugiego opakowania. Zaczęłam przed cyklem czyli już 1,5 cyklu prawie. Wzdęcia najwieksze czułam jakby w dni owu, teraz już trochę lepiej. A odnośnie śluzu to tak mi się wydawało w 9 i 10 dc że tępo, kwaśno i inaczej niż zwykle. Czułam różnice a czy to castagnus czy kumulacja wszystkich innych pigul to nie wiem [emoji3] ważne że różnica jest.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka placilam 22 zl.Postanowilam brac i niech sie dzieje co chce:)Raczej nie zaszkodzi chyba ze ktos ma duzy progesteron albo estadriol

Do góry