reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo to dobry mialas z tego co wiem jak jest ok 20 to super... a niby ponizej 15 to padaka straszna i kpmorka jest zaslaba by w ogole sie cos zadzialo zapewne.. biocheniczna tez byla tego powodem.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Maziajka ale granica to 86 wiec wiesz..18 to zaraz moze byc 15 w kolejnym cyklu zwlaszcza ze przed ciaza mialam bardzo niski...ale tez mimo cudem zaszlam;)wiec to roznie chyba bywa

niby tak ja juz mam dola jeszcze ta pogoda,,, poza tym moj R ma noge w gipisie i ciagle grymasi,,, ehhh,,,,weekend w pracy bosko ,,,:((((((

Maziajko glowa do gory!Uda się i nam!Musi!!!!!:****no pogoda nie rozpieszcza..wspolczuje pracy i gipsowego męża:(ja się kuruje poki co.

Kupilam Castagnusa i tutaj Antonina do Ciebie pytanie:)To Twoj 1 cykl z nim?wlasnie przeczytalam w necie ze on podnosi progesteron i obniza prolaktyne i wlasnie zmienia ph na dziewczynkowe a Ty pisalas ze wlasnie cos zaczynaja dzialac tabletki bo czujesz roznice wiec to chyba to:)Jakie masz teraz ph a jakie mialas?a Tylko wzdecia masz po nim?a nie zmienil Ci nic w cyklu?Ja sie boje ze mi porobi glupoty troche:(

Ostatnia edycja:
Tak, ja castagnusa biorę już połowę drugiego opakowania. Zaczęłam przed cyklem czyli już 1,5 cyklu prawie. Wzdęcia najwieksze czułam jakby w dni owu, teraz już trochę lepiej. A odnośnie śluzu to tak mi się wydawało w 9 i 10 dc że tępo, kwaśno i inaczej niż zwykle. Czułam różnice a czy to castagnus czy kumulacja wszystkich innych pigul to nie wiem [emoji3] ważne że różnica jest.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka placilam 22 zl.Postanowilam brac i niech sie dzieje co chce:)Raczej nie zaszkodzi chyba ze ktos ma duzy progesteron albo estadriol

Do góry