reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo.no to.ja tez kupie:-) i dupka:-) w ogole patrzalam teraz na moje normy progesteronu w fazie lutealne i sa zupelnie inne jak u Ciebie u mnie od 3 do 25 .Dziwne.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka ja jak badałam w ALAB laboratora to dla fazy lutealnej miałam 3,34-25,56, a w diagnostyce to miałam 1,2-15,9 ng/ml. Także każde laboratrium może mięc inne normy ;-) i nie ma co prównywac bo może inaczej badają i liczą te wartosci

Maziajko wiec wtedy jak masz 20 to faktycznie jest super:)a ja 18 przy maksis 68 to wiesz..

Wlasnie siostra R urodzila coreczkę♡

A wiecie co moja siostra jest wlasnie w szpitalu i robil jej szpitalny gin usg i mowi ze dziewczynka bedzie hahaha a ona ze jak jak to chlopak i on szuka szuka i mowi ze faktycznie cos jest ale do konca pewny nie jest czy to chlopak czy dziewczynka . Ma byc Wiktor najwyzej bedzie Wiktoria:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ale jazda :p jeszcze urodzi się dziewczynka, a w którym jest tygodniu?

Millo to róbcie córeczkę aby męża siostrzenica miała z kim się bawić :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry