reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No moze tak. Choc patrzac ma przyrost bety, z synkiem miałam większy bo cos kolo 180% jak dobrze pamiętam... a teraz mniejszy. Choć dziewczyny mi pisały ze też to nie jest wskaźnik bo nie każdemu się sprawdza. Po usg polowkowym jak będę mieć pewność to zobaczymy jak ta beta ma się do płci ;-)

reklama
Miciurka gratuluję dobrych wieści !
Super masz te fotki dzidzi :)
Na tym etapie to już pewnie siurek byłby bardzo widoczny. A ja tam nic nie widzę u Twojego maleństwa takze obstawiam córeczkę u Ciebie ;-)

Wiecie mówiliśmy a raczej W.mowil ze nie chcemy znać płci i chyba babka się starała żeby nie było nic widać , także nie wiadomo

No mnie tu teraz tak zgaga męczy ze hej, a dzidzia co tylko zdążyłam powiedzieć W. Że coś dzisiaj spokojna to teraz tak mnie bije ze chyba już chce mi dziurę w brzuchu wypchać [emoji23] ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ale na tym pierwszym zdjęciu jest taki na dole brzuszka znaczek jak sa te nuby w 11-12 tc i to jest w ciele. Więc myślę ze może tak wyglądają te wargi bo u dziewczynki one się cofaja :-)

Millo jak podróż?
Tynka a Ty jak znosisz ciążę? Który masz tydzień :)?

Hej gratuluje dzuewczyny!! Super ze wszystko ok!!!!

Ja niestety dolaczam do miloo.. @ jeszcze nie ma ale betA 0 wiec trzeba myslec juz o kolejnym cyklu sadze ze u mnie winowajcom jest ten prpgesteron teraz 11 w cyklu bezowulacyjnym mialam 12 wiec pewnie teraz tez cos z ta owu poszlo nie tak.,..

Stad moje pytanie czy ma.ktoras odsprzedac duphaston????? Do gina wizyta pod koniec pazdziernika!!!!!!!!!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:*

Dojechalismy dzis o 5:30.Wlasnie odespalismy.11h podrozy a synus spal ok 6 ale nie bylo zle:)

Elenna przede wszystkim gratuluje zdrowego Dzidziusia i faktycznie tez wydaje mi sie ze dziewczynka ♡

Miciurka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze:)Dzidzia pieknie rosnie i cudne zdjecia:**

Maziajko przykro mi:(ja tez musze wykombinowac luteine i dzialamy!!

reklama
Do góry