reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo czyli teraz musi się wyrównać i w tym pokoleniu będzie więcej dziewczynek w tym Wasza ;-)

Maziajka a czemu była wogole w szpitalu. Pewnie zależy od sprzętu i umiejętności lekarza i od tego jak ułożone jest dziecko i czy nie zasłania ;-) moze zacianelo nóżki i dlatego lekarz nie widział ;-)

reklama
Dziewczyny a można w tej diecie dziewczynkowej stosować siemię lniane na zaparcia. Po tym cadtagnusie tak sucho i mam problemu z wyproznianiem [emoji1] czy siemię nie bardzo bo zasluzowuje????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo dzis dostalam ...ja wlasnie nie wiem czy castangus mozna laczyc z dupkiem bo po owu bede brac duphaston...

Od dzis zaczelam tez wspomagac endometrium haha i 2 lampki winka wypite:-) do tego pol paczki pistacji czego nie robi sie by zajsc:D

Dzis wzielam tez pierwsza dawke castangusa..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, melduję się po urlopowo :).
Elena, Marciuka - gratuluję śliczne bobaski i zdj usg :)

Millo, Maziajka - przykro mi, miałam nadzieję przeczytać dziś pozytywne wieści. Weszłam na forum sprawdzić jak dużo jest już w ciąży :(.
Katja, dziś miałaś wizytę u gina na monitoring?
Ja dzis 7t4d czyli 8tydz. Jak ten czas szybko leci. Niestety mdlosci przyszły w tej ciąży bardzo szybko w 6tyg i męczyły mnie cały urlop. Urlop przez to był dupny :( bo ciągle źle się czułam i nie mogłam niczym się cieszyć. Czekałam już aż wrócimy z Malagi żebym była już w domu. Przykro mi bo moim marudzeniem psulam urlop chłopakom :(.
Dziś po wyladowaniu odrazu wymioty i masakra, cały dzień w łóżku. Dobrze, że jutro nie idę do pracy bo bym padła. Ogólnie dużo gorzej znoszę tę ciążę :(.
Przestałam nastawiać się na córkę, bo kuzynka męża tak wierzyła że będzie dziewczynka- przeplakala 2 dni. Nawet telefonów nie odbierała, bo nie mogła rozmawiać z załamania :(

reklama
Arya dziękuję ;-)
Juz ładnie 8 tydzień Ci leci. Na kiedy masz termin? Na maj tak?
A u kuzynki ktory to będzie synek? Drugi czy trzeci? Robiła coś w kierunku planowania płci? Szkoda ze jest rozczarowana. Ale napewno jak dzidziuś się urodzi to nie zamienilaby na córkę ;-)
Ja to w moim synku jestem tak zakochana ze za żadne skarby świata nie zamienilabym go na najpiękniejszą i najgrzeczniejsza dziewczynkę ;-)
Arya a Ty masz dwóch synków? W jakim wieku?

Do góry