reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Wydaje się po nubie córcia [emoji7][emoji7][emoji7] zadowolona? [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Jak dla mnie corka super, ze wszystko pienkie i zdrowiutkie malenstwo gratulacje
Elenaa
Tak..lekarz wstępnie okresila ze to dziewczynka ale kazała wstrzymać się z nowiną z rodziną i poczekac do conajmniej 17 tc. A najlepiej do polowkowego. Także mamie powiedziałam ze narazie Nikos się nie ujawnił i jest Julianka ale że Nikos jeszcze ma czas na ujawnienie sie. A tesciom powiedzieliśmy ze jeszcze nic nie wiemy. Bo teściowa to baaardzo chce teraz wnuczki.
Jestem bardzo szczesliwa ze maluszek zdrowy. Widziałam paluszki, stopki, rece, nogi, mozg jak orzeszek. Cieszę się :-) A co do płci to nie nastawiam się. Choć jak patrzę na twarz to wydaje mi się ze to dziewczynka.
Jestem bardzo szczesliwa ze maluszek zdrowy. Widziałam paluszki, stopki, rece, nogi, mozg jak orzeszek. Cieszę się :-) A co do płci to nie nastawiam się. Choć jak patrzę na twarz to wydaje mi się ze to dziewczynka.
Antonia2016
Elena gratuluję i zazdroszczę [emoji1] ważne że zdrowe a potem dopiero że dziewczynka [emoji7] przypomnij proszę swoje staranka. Wiem ze ze 3 dni przed owu ale chyba tez celowalaa na +12???????
Elenaa
Tak u nas były starania najblizej owu w 13 dc z rana samego i 17 dc o 15:30. Owulacja mysle ze byla 16 dc wieczorem badz w nocy jakoś :-) ale ogolnoe w tym cyklu to czesto byly przytulanka z 10 razy chyba ;-) zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
Antonia2016
No ja myślę że się udało z 13 dc, według najnowszych badań plemniki dozywaja nawet 7 dni! [emoji1] no ciekawe, ciekawe... Tak naprawdę nigdy się nie dowiemy z którego staranka [emoji4] rosnijcie zdrowo. A czy czujesz ze ciąża jest jakaś inna? Nie na chłopca? Czy czujesz się tak samo.?
Elenaa
Miciurka a jak Ty?
Antonia tak inaczej znoszę tą ciążę..ale to też nie reguła. Bo mama moja miała dwie córki..a każda ciąża inna była ;-)
W pierwszej ciąży później miałam mdłości i wymioty. Teraz praktycznie od początku miałam mdlosci i częściej wymioty poranne. I nie mogę wciąż na wedline patrzeć ;-) po prostu mam jakiś uraz który trwa niemal nieprzerwanie od początku ciąży. Mam nadzieję ze to przejdzie wkoncu.
Antonia tak inaczej znoszę tą ciążę..ale to też nie reguła. Bo mama moja miała dwie córki..a każda ciąża inna była ;-)
W pierwszej ciąży później miałam mdłości i wymioty. Teraz praktycznie od początku miałam mdlosci i częściej wymioty poranne. I nie mogę wciąż na wedline patrzeć ;-) po prostu mam jakiś uraz który trwa niemal nieprzerwanie od początku ciąży. Mam nadzieję ze to przejdzie wkoncu.
Antonia2016
Niby przy dziewczynce jest wieksza beta i szybciej więc może wiecej hormonów wiec może dlatego szybciej mdłości i mocniejsze...[emoji3] ale pewnie, reguły nie ma
reklama
Hej
No ja jestem juz - badanie takie oo, ja jednak wole mojego gina ma lepszy sprzet i suoer wszystko tłumaczy a tu zapytalam się czy może mi podać tętno to mówiła ze "ona nie jest od tego" - ale ogólnie dzidzia zdrowa 375 g szczęścia heh i dziś 21 tydzień 2 dzień , data porodu na 30 stycznia jest, nerki w porządku nosek buzia , wszystko super ,
Elena - nubek twojej dzidzi wygląda identycznie jak u mojej - ja też stawiam.na dziewczynkę u Ciebie bo jest mega płaski , ciekawe czy u mojej dzidzi coś wyrosło czy nie
Ja szczerze powiem ze po głowie myślę że będzie siusiak u mnie , taki mi się wyraz twarzy męski wydaje nie wiem
Dodaje fotki
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
No ja jestem juz - badanie takie oo, ja jednak wole mojego gina ma lepszy sprzet i suoer wszystko tłumaczy a tu zapytalam się czy może mi podać tętno to mówiła ze "ona nie jest od tego" - ale ogólnie dzidzia zdrowa 375 g szczęścia heh i dziś 21 tydzień 2 dzień , data porodu na 30 stycznia jest, nerki w porządku nosek buzia , wszystko super ,
Elena - nubek twojej dzidzi wygląda identycznie jak u mojej - ja też stawiam.na dziewczynkę u Ciebie bo jest mega płaski , ciekawe czy u mojej dzidzi coś wyrosło czy nie
Ja szczerze powiem ze po głowie myślę że będzie siusiak u mnie , taki mi się wyraz twarzy męski wydaje nie wiem
Dodaje fotki
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Podziel się: