reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa Ale slicznosci :) Ja mówię ze dziewczynka :) U mnie lekarz też wstępnie powiedział, ale kazał czekać do 15-17tyg...W 17tyg lekarz potwierdził córkę, ale czekam do 21tyg :)

reklama
Tak..lekarz wstępnie okresila ze to dziewczynka ale kazała wstrzymać się z nowiną z rodziną i poczekac do conajmniej 17 tc. A najlepiej do polowkowego. Także mamie powiedziałam ze narazie Nikos się nie ujawnił i jest Julianka ale że Nikos jeszcze ma czas na ujawnienie sie. A tesciom powiedzieliśmy ze jeszcze nic nie wiemy. Bo teściowa to baaardzo chce teraz wnuczki.
Jestem bardzo szczesliwa ze maluszek zdrowy. Widziałam paluszki, stopki, rece, nogi, mozg jak orzeszek. Cieszę się :-) A co do płci to nie nastawiam się. Choć jak patrzę na twarz to wydaje mi się ze to dziewczynka.

Elena gratuluję i zazdroszczę [emoji1] ważne że zdrowe a potem dopiero że dziewczynka [emoji7] przypomnij proszę swoje staranka. Wiem ze ze 3 dni przed owu ale chyba tez celowalaa na +12???????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak u nas były starania najblizej owu w 13 dc z rana samego i 17 dc o 15:30. Owulacja mysle ze byla 16 dc wieczorem badz w nocy jakoś :-) ale ogolnoe w tym cyklu to czesto byly przytulanka z 10 razy chyba ;-) zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

No ja myślę że się udało z 13 dc, według najnowszych badań plemniki dozywaja nawet 7 dni! [emoji1] no ciekawe, ciekawe... Tak naprawdę nigdy się nie dowiemy z którego staranka [emoji4] rosnijcie zdrowo. A czy czujesz ze ciąża jest jakaś inna? Nie na chłopca? Czy czujesz się tak samo.?

Miciurka a jak Ty?

Antonia tak inaczej znoszę tą ciążę..ale to też nie reguła. Bo mama moja miała dwie córki..a każda ciąża inna była ;-)
W pierwszej ciąży później miałam mdłości i wymioty. Teraz praktycznie od początku miałam mdlosci i częściej wymioty poranne. I nie mogę wciąż na wedline patrzeć ;-) po prostu mam jakiś uraz który trwa niemal nieprzerwanie od początku ciąży. Mam nadzieję ze to przejdzie wkoncu.

Niby przy dziewczynce jest wieksza beta i szybciej więc może wiecej hormonów wiec może dlatego szybciej mdłości i mocniejsze...[emoji3] ale pewnie, reguły nie ma

reklama
Hej :)

No ja jestem juz - badanie takie oo, ja jednak wole mojego gina ma lepszy sprzet i suoer wszystko tłumaczy a tu zapytalam się czy może mi podać tętno to mówiła ze "ona nie jest od tego" - ale ogólnie dzidzia zdrowa 375 g szczęścia :) heh i dziś 21 tydzień 2 dzień , data porodu na 30 stycznia jest, nerki w porządku nosek buzia , wszystko super ,

Elena - nubek twojej dzidzi wygląda identycznie jak u mojej - ja też stawiam.na dziewczynkę u Ciebie bo jest mega płaski , ciekawe czy u mojej dzidzi coś wyrosło czy nie

Ja szczerze powiem ze po głowie myślę że będzie siusiak u mnie ;) , taki mi się wyraz twarzy męski wydaje nie wiem

Dodaje fotki :)

1474488692654.jpg
1474488698743.jpg
1474488703134.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474488692654.jpg
    1474488692654.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 376
  • 1474488698743.jpg
    1474488698743.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 372