reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ale chyba jednak zawsze jest jakies prawdopodobieństwo, że z przytulania przed samą owulką wyjdzie dziewczynka, a przed kilka dni - chłopiec...Chyba natury nie da się do końca "zaprogramować" i często jest ona dla nas nieprzewidywalna...gdyby tak nie było i można byłoby ze 100% pewnością celowac w synka lub córkę , to to wszystko byloby zbyt "łatwe"..:sorry2:

reklama
Pyszczek emocje M złagodziłaś?:-) mój wczoraj jakiś taki nerwus chodził, ale mu to szybko z głowy wybiłam:-):-)
a kiedy masz planowaną @?
Anufifi ja już nic nie wiem,później będzie na mnie i oberwę za chłopaka jakby co:-):-):-):-)

Pyszczek to napewno, zdarzaja się przypadki, ale próbować zawsze warto:-) my serduszkowaliśmy zaraz po owu, jeśli się udało w ogóle, to nie wiadomo czy będzie chłopczyk:-)

Zdecydowałm ze odpuszczam...pozostaje mi sie modlić ...ale jednego jestem pewna ...jest to ostatni cykl planowania płci w moim przypadku...i nie dlatego ze nie wierze w skutecznosc a dlatego ze boje sie ze przez miesniaka moze byc coraz gorzej....
tzn na dzis tak mysle ....
dziewczyny ide spac bo mnie te wszystkie emocje dzisaj zmęczyły...dziekuje wam za rady
Buziaki

Beti mojego M jeszcze nie ma w domu...:eek: ma swoją firmę, więc często siedzi do późna, klienci chcieliby żeby pewnie jeszcze cała noc pracował najlepiej, a jest ich tylu że mógłby z pracy w ogóle ne wracać :sorry: więc często siedzę wieczorami sama w domku, tak jak dziś... a czasem jak mi się nie chce samej siedzieć to jadę do niego do pracy i brzęczę mu nad uchem :-D:-D:-D
Ale dziś coś fukał na mnie przez telefon, ja tez strzeliłam focha, więc sie nie odzywałam, ale już tęskno..........:tak: może zadzwonię za ile będzie ;-)

Przy moich średnio 26 dniowych cyklach @ powina przyjść 1go lutego. Od jutra będę brała luteinę, więc może się trochę wydłużuć, ale raaczej gdzies tak kolo tego terminu. Wczoraj albo w sobotę prawdopodobnie miałam owu, więc +14 dni to wychodzi 1 lutego ;-)

Anufifi śpij dobrze i staraj się o tym wszystkim nie mysleć, a jesli juz to tylko pozytywnie ;-) Dobrej nocki!

Beti skoro serduszkowaliście od razu po owulce to z tych wszystkich metod wynika, że największe prawdopodobieństwo chłopca, chociaz nigdy nie wiadomo ;-) mam nadzieję że Wam się udało :tak:

Anufifi kochana, może jednak coś będzie, może wczorajsze dotrwają:-)śpij spokojnie słonko, kolorowych, buźka:-)
Pyszczek i bardzo dobrze:-)brzęcz:-)niech wie, że Cię ma:-)tak to by mu jeszcze nudno było:-):-):-) no to w sumie ja czekam na 26 a Ty na 1, parę dni:-) może nie dostaniemy:-):-)

Ja tez już się chyba położę...Jutro będe w domku, więc i czasu zdecydowanie więcej będę miała :tak:
Beti Tobie równiez miłej nocki życzę i do jutra!:-)

Beti kochana mam nadzieję że nie! Juz się nie nakręcam, nie szukam objawów, robię wszystko żeby o tym nie myśleć i na razie jakoś mi się udaje :-)

reklama
Do góry