reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny nie mam czasu narazie was doczytać, ja dopiero co miałam 29 urodziny , no i teraz jak będzie syn to będę próbować od razu po porodzie na córkę (lol) albo jak to już powiedziałam do W. Jak będziemy starzy [emoji23]

Edit:
Maziajka przeczucie mamy na córkę i ja i W. Ale nie wiem czasem się zastanawiam co my tam możemy wiedzieć ;) , przeczucie swoje a natura swoje

Wiecie ze juz mi tak brzuch faluje ze zdołałam to nagrać tak mnie dziecko bije od środka aż się boję co to będzie za "szogunik" jak się urodzi hihi :)
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Heyka dziewczyny ale dużo naskrobałyście heheh
Miciurka ja tam myślę że ty pod serduszkiem nosisz dziwuszkę :-) ten nub w 13tc był płaski także myslę że nic się nie zmieni:-) :).
Co do dużych rodzin to my z moim mężem też wstepnie zdecydowaliśmy że będziemy się starać o trzecie dzieciątko chociaż Wam powiem że już z dwójką nieraz ciężko praca, dom, przedszkole i tak wkółko, nie wiem czy dam sobie ze wszystkim radę. Widzę że większość dziewczyn jest z mojego rocznika mi też niedawno stuknęło 29 :-) :)

U mnie 31 latek mija. Pierwsza córkami mnie w wieku 19 latek była -wiem młodziutka byłam następna córka po dwóch latach i trzecia teraz ma 2 miesiące. Więc różnica miedzy młodszą a najmłodsza 10 lat.

Hejcia:*

Maziajka przelewam swoje kciuki na Ciebie bo u nas lipa.Temp niska,11 dpo totalny negatyw.Odpuszczam juz..a ten sylk mysle ze nie jest dobry przy staraniu sie o dziecko nawet z wysokim ph.

Dziewczyny czy któraś bierze castagnusa i ma wzdęcia w trakcie owu??? No nigdy aż takich nie mialam. Ostatnio aż trening przerwalam bo tak bolało. Normalnie balon!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia wzdęcia są często przy wysokim poziomie progesteronu, castagnus ma takie działanie ja też tak miałam tylko ze taki duży balon zrobił sie dopiero na początku ciąży:-) :)

reklama
Antonia ja mam zawsze wzdecia na owu wiec to chyba normalne.

Millo kurde ja caly czas mysle ze u Ciebie to za wczesnie ale dzieki za kciuki!

Ja dzis bylam na badaniach w pon bede miec wynik robilam progesteron zobaczymy co bedzie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry