reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka no wiem :-) ja tez w chiński nie wierzę. W każdej metodzie części osób się sprawdzi a części nie :-) ja to w formie zabawy traktuje...jak kiedys to z wyliczaniem z liczb.

Hej dziewczyny ale macie tempo pisania :)

Kto teraz testuje ?? :)

Mi wg tego kalendarza to wróży druga córkę , mój syn tez wg niego miał być córka ;) , kurde to może będę miała drugiego syna hehe, skoro mi na odwrót wychodzi hehe :)

Jeju dziecko mnie tak bije ze wam.mowie nie wiem. Co ja dzidziusiowi zrobiłam ze mnie tak katuje ;) :) , dziś tak się narobiłam ze padam a jeszcze drugie tyle przede mną wow,

Ja mam syna z dnia owulacji lub dzien przed nie wiem.dokladnie - moim zdaniem dużo ma do tego facet jaka płeć, tylko jak to zrobić żeby mieć odwrotna płeć , ja uważam że zrobiłam dużo na dziewczynkę włącznie z olejkami jonami, dieta suplementami i innymi pierdołami liczę na córkę ale nie wiem sama może lepiej myśleć ze będzie syn aniżeli mieć nadzieję (nie znamy plci) juz nie wspomnę o tym ze jak będzie syn to będzie bezimienny bo nic mi "nie leży " z imion [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka teraz testuje Millo a potem ja ..Katja bez @ a Antonia w tym cyklu pauzuje:0 co Ty tak.pracujesz leniuchuj a nie:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie lepiej nie wymieniac haha :oo::p:pbo ja to wybitnie dziwny przypadek. Poltora tygodnia bez @, beta 1 i powtorka tez , mam luteine od czwartku na wywolanie @ i nadal nic. No dziwadło. Ale trzymam kciuki za pozostałe kobietki :) mam czutke ze w tym miesiacu bedzie tu obfitosc dwoch kresek :) no i co niektore dowiedza sie ze nosza DZIEWCZYNKIIIII ❤️❤️

reklama
Nie chce mi sie wierzyc ze to tez ma wplyw na plec czy codziennie..czy co 2 dni czy z z tyg przerwa:p
Tu raczej chodzi o to , ze meskie plemniki sa szybkie ale szybko tez wymierają , dlatego zaklada sie, aby w pochwie w chwili mozliwosci zaplodnienia byly stosunkowo "swieze" plemniki - wtedy istenieje mozliwosc ze wygra szybszy , meski.

Do góry