reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo a szyjesz te piękne tipi co Twój synek miał w pokoju? ;-)

Marina my przy pierwszym dziecku nie planowaliśmy płci, kochalisny się często praktycznie co 2 dni a przed owu czesciej i myślę ze któryś plemnik wygrał z 2 lub 1 dzień przed owu ;-)

reklama
maran-atha chętnie dowiem się jakie miałaś sposoby może mi sie uda, to zawsze jakaś wiedza.
Eleno, i właśnie wiele czytam na forach o tym że co drugi dzień i chłopczyk a znowu w książce Wójcika napisane jest, że raz po tygodniowej przerwie. Nie wiem co o tym myśleć ale jednak książka to teoria a Ty- praktyka.:)

Znalazłam taki link, wielu moim znajomym się sprawdziło, sprawdźcie u siebie jeśli macie ochotę.
Link do: Preconception Sex Selection - Predicts Baby Boy before Pregnancy

Millo brzmi cudnie ;)
Mam nadzieję ze kiedyś tam też pojadę z rodzinką :-D
A jaka firmę rozkerecasz ?

Katja mi znów nie wyświetlają się Twoje posty. Mam nadzieję ze jednak to ciąża :-) a już mija chyba tydzień od planowanej @. A może siknij tak z ciekawości. Może tam jakiś cień?

Moze Tonie sie nie wyswietlaja hdy ja je edytuje bo cos dopisuje ...tak mysle ? W sobote bedzie dwa tyg po @ terminie powtorze sie dla Ciebie :) ale beta dwa razy w srode i piatek 1... Wiec kiepsko niestety.
Co do planowania - ja mam chlopca z seksu za seksem i znowu i znowu. Podobno tak chlopiec :) dzien w dzien w okolicach , przed w czasie i po owu. Bylismy wtedy dwa miesiace po slubie wiec sie chcialo hih. I jest synus :) jutro 3 latka.

Marina z synkiem mi się sprawdziło, teraz wskazuje córkę :-) także jeszcze nie wiem czy przy drugim razie się sprawdzi.

A Ty masz już jakieś dzieci?

maran-atha chętnie dowiem się jakie miałaś sposoby może mi sie uda, to zawsze jakaś wiedza.
Eleno, i właśnie wiele czytam na forach o tym że co drugi dzień i chłopczyk a znowu w książce Wójcika napisane jest, że raz po tygodniowej przerwie. Nie wiem co o tym myśleć ale jednak książka to teoria a Ty- praktyka.:)

Znalazłam taki link, wielu moim znajomym się sprawdziło, sprawdźcie u siebie jeśli macie ochotę.
Link do: Preconception Sex Selection - Predicts Baby Boy before Pregnancy
Raz po przerwie to wg mojej wiedzy wlasnie dziewczynka jak wspomniala Elenaa ❤️

Dziwnie odpowiedzieć czy się wierzy w ten chiński czy nie. Mi przy dwójce się sprawdziło choć zobaczyłam po czasie że kalendarz istnieje. WIĘKSZOŚCI moim znajomym się sprawdziła więc czemu mam nie spróbować akurat się wpasowac [emoji3] być może są środowiska / grupy ludzi gdzie wynik jest 50/50 ale akurat w moim przypadku wyszło poprawnie. No kurde, w coś trzeba wierzyć bo jakby było mi obojetne to nie patrzylabym czy mam dni plodne czy nie tylko seksila na okrągło [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojej siostrze sie nie sprawdza ma miec synka a w kalendarzu dziewczynka wg mnie to takie troche jak horoskop jest:p i tyle ...

Millo ale Ci zazdroszcze!! Ja koncem wrzesnia jade do wawy to chociaz na chwile poczuje sie jeszcze jak na wakacjach:-)

Marina polecam wiesiolka:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry