reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
To wszystkiego najlepszego dla Waszych Pociech:**

Elena wyjazd najlepszy chyba w zyciu:)Camping jest swietny!Jak kiedys bedziecie chcialy gdzies jechac do Wloch na camping to polecam Union Lido!Dla dzieci pelno atrakcji.Dwa swietne baseny ze zjezdzalniami i wszystkim pod dzieci.. na terenie mini wesole miasteczko..duzy plac z dmuchańcami od 17:30-23 za 5 euro.Mozna wychodzic i wrocic.Do tego restauracje.Zadbane wielkie sanitariaty choc w domkach lazienki sa.No i plaza bliziutko_Ogolnie full wypas!!
Jeszcze ten konkurs wygralam a wczoraj sie dowiedzialam ze przyznaja mi dotacje na rozkrecenie firmy takze jestem mega szczesliwa!!

To wszystkiego najlepszego dla Waszych Pociech:**

Elena wyjazd najlepszy chyba w zyciu:)Camping jest swietny!Jak kiedys bedziecie chcialy gdzies jechac do Wloch na camping to polecam Union Lido!Dla dzieci pelno atrakcji.Dwa swietne baseny ze zjezdzalniami i wszystkim pod dzieci.. na terenie mini wesole miasteczko..duzy plac z dmuchańcami od 17:30-23 za 5 euro.Mozna wychodzic i wrocic.Do tego restauracje.Zadbane wielkie sanitariaty choc w domkach lazienki sa.No i plaza bliziutko_Ogolnie full wypas!!
Jeszcze ten konkurs wygralam a wczoraj sie dowiedzialam ze przyznaja mi dotacje na rozkrecenie firmy takze jestem mega szczesliwa!!

Dobrze wiedziec !!:) w jakim to miescie ? :)
Dziewczyny czuje ze conajmniej trzy z Was beda w tym miesiacu pozytywnie testowaly ..:) naprawde :) nie wymieniam imiennie coby nie robic nadzieji :) a co u mnie ? Biore luteine i ... Nie mam nadal okresu ;) tak tak, dziwoląg to ja. W sobote dwa tygodnie bedzie od terminu @. Masakra. A tak mnie usypia chyba ta luteina ze masakra. Chodze wiecznie senna po tabletce.

Katja to jest obok Jesolo,Caorle,Bibione;)
Niedaleko Wenecji tez:p

Okres powinnac dostac po 5 dniach brania lutki♡matko ja mysle dalej ze Ty w ciazy jestes i lutka Ci ją teraz pieknie podtrzymuje.Ja tak mialam w 1 :*

Katja to jest obok Jesolo,Caorle,Bibione;)
Niedaleko Wenecji tez:p

Okres powinnac dostac po 5 dniach brania lutki♡matko ja mysle dalej ze Ty w ciazy jestes i lutka Ci ją teraz pieknie podtrzymuje.Ja tak mialam w 1 :*
dziekuje za info o miescie. Na przyszlosc warto zapamietac :)
Co do Lucyny... No bylo by wspaniale :) ale beta byla bezwzgledna. 1,2 a po dwoch dniach 1. Nie ma co sie ludzic niestety, chociaz oczywiscie bym chciala :) od czwartku biore lute.

Millo brzmi cudnie ;)
Mam nadzieję ze kiedyś tam też pojadę z rodzinką :-D
A jaka firmę rozkerecasz ?

Katja mi znów nie wyświetlają się Twoje posty. Mam nadzieję ze jednak to ciąża :-) a już mija chyba tydzień od planowanej @. A może siknij tak z ciekawości. Może tam jakiś cień?

Ostatnia edycja:
Katja no to ja juz sama nie wiem:(ale ja czesto wywolywalam okres i zawsze po 5 dniach byl!!!

Elena na prawde warto:)
A zakladam firmę i będę szyć dla dzieci.Pelno tego ale co tam;))

Witam forumowiczki,
jestem tu nowa aczkolwiek obserwuję forum od jakiegoś czasu, bo szukam informacji odnośnie zaplanowania chłopczyka. Wiem, że jest tu takich mam mniej, ale może te które mają już synków i wiedzą co stosowały, jak planowały i oczywiście mają efekt coś mi podpowiedzą.... Wiele o tym czytam więc teoria jest mi znana tylko nie wiem jak to wygląda w praktyce...

We Włoszech pięknie a w Bibione też byłam [emoji7] cudo miasteczko.
A chłopców obu zrobiłam w Uk w dniach płodnych czyli jak kalendarzyk pokazal ze od 12 do 16 sa płodne to wtedy codziennie były seksy [emoji3] wydaje mi się że chłopca łatwiej utrafic a na takich wątkach jak ten więcej jest kobiet które szukają info jak zrobić dziewczynkę [emoji2]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marinaa ja planowalam syna... Zrobilam wszystko co moglam i mam trzecia cudnoc corke, ktora za miesiac bedzie obchodzic roczek :) jak chcesz cos wiedziec moge podzielic sue doswiadczeniem, a!e uwazam ze planowanie to smutecznosc 50%

Do góry