reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny ale to nie jest tak ze raz ma się z lewego a raz z prawego :) mi gin mówił ze może być przez kilka cykli z jednego a potem dopiergo z drugiego. Ja tak mam mimo że wszystko mam sprawne i drożne :-)

Ja kiedyś czytałam o tej teorii w necie i pisało wiele kobiet co miało jeden jajnik niedrozny albo usuniety a dzieci miały różnej płci :) także ja w takie rzeczy nie wierzę :) w chiński też nie :)

Millo wiesz ze to nie musi nic oznaczac:-) trzymam kciuki ! Kiedy testujesz?

Jajniki,.i chinskie kalendarzyki to jedna bujda na kolkach bo niby na jakiej podstawie? To juz predzej bym w ten jajnik uwierzyla niz w chinski kalendarz.

W piatek ide na progesteron a w srode przyszla chce zatestowac ale juz nie mam takiej presji total luz:p chyba ze jeszcze mi sie wkreci:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka to Ty w środę za tydzien testujesz a ja ide na prenatalne. Obyśmy obie były zadowolone po tym dniu.

Millo no to jeszcze blogie lenistwo przez kilka dni :-) a jak ogolnie Wam sie tam podoba? Ja jestem z tych osób co fizycznych objawów przez terminem @ nie miałam zarówno w pierwszej ciąży jak i drugiej :-)

Ja mam z lewego chłopca, a moja siostra z prawego. Jajniki to jakaś bujda.

Ja też chyba za bardzo zakwaszałam. Tylko ja miałam PH 4,7, po seksie i czasami jakiś dziwny wyrzut na 5,0. Więc nie wiem, czy coś brać czy nie.
Maziajka, a odstęp trzymasz po odstawieniu tego jakiś czy nie ?

Kilka mc przed staraniami bez polepszaczy miałam 4,0 - 4,4 i się bałam, że u mnie testy nie działają. ;) Może odstawię te ,,dopcip...ne polepszacze'' i spróbuje z jakimś odstępem 40h.

Ostatnia edycja:
Polcia nie teoria z odstepem juz dawno obalona zreszta ...jest tu mnostwo dziewczyn ktore staraly sie o chlopca i z dnia owu maja dziewczynki jak i na odwrot Airfix ma synka z 5 dniowego odstepu:-)takze wiesz:D ja podejrzewam ze u mnie jest jakis "problem" z implantacja bo jedna biochemiczna zeszly cykl tez byl jakis dziwny..i jakies kreski wychodzily a potem nic...

Elenko oby:-) jak nie to w piatek przyjdzie @... a pn jade do warszawy to dla pocieszenia zaszaleje w stolicy:D nie ma tego zlego :)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix powiem szczerze przykre to traktowanie przez Twoją mamę, życzę Ci żeby jak sie wnuczka jej urodzi zmieniła podejście
Małe liski, Małgosia śliczniutka i reszta ekipy też oczywiście boska
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia i zaciskam kciuki
Moje kochane słoneczko kończy dzisiaj roczek :)

Do góry