reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny ale to nie jest tak ze raz ma się z lewego a raz z prawego :) mi gin mówił ze może być przez kilka cykli z jednego a potem dopiergo z drugiego. Ja tak mam mimo że wszystko mam sprawne i drożne :-)

Ja kiedyś czytałam o tej teorii w necie i pisało wiele kobiet co miało jeden jajnik niedrozny albo usuniety a dzieci miały różnej płci :) także ja w takie rzeczy nie wierzę :) w chiński też nie :)

Millo wiesz ze to nie musi nic oznaczac:-) trzymam kciuki ! Kiedy testujesz?

Jajniki,.i chinskie kalendarzyki to jedna bujda na kolkach bo niby na jakiej podstawie? To juz predzej bym w ten jajnik uwierzyla niz w chinski kalendarz.

W piatek ide na progesteron a w srode przyszla chce zatestowac ale juz nie mam takiej presji total luz:p chyba ze jeszcze mi sie wkreci:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka to Ty w środę za tydzien testujesz a ja ide na prenatalne. Obyśmy obie były zadowolone po tym dniu.

Millo no to jeszcze blogie lenistwo przez kilka dni :-) a jak ogolnie Wam sie tam podoba? Ja jestem z tych osób co fizycznych objawów przez terminem @ nie miałam zarówno w pierwszej ciąży jak i drugiej :-)

Ja mam z lewego chłopca, a moja siostra z prawego. Jajniki to jakaś bujda.

Ja też chyba za bardzo zakwaszałam. Tylko ja miałam PH 4,7, po seksie i czasami jakiś dziwny wyrzut na 5,0. Więc nie wiem, czy coś brać czy nie.
Maziajka, a odstęp trzymasz po odstawieniu tego jakiś czy nie ?

Kilka mc przed staraniami bez polepszaczy miałam 4,0 - 4,4 i się bałam, że u mnie testy nie działają. ;) Może odstawię te ,,dopcip...ne polepszacze'' i spróbuje z jakimś odstępem 40h.

Ostatnia edycja:
Polcia nie teoria z odstepem juz dawno obalona zreszta ...jest tu mnostwo dziewczyn ktore staraly sie o chlopca i z dnia owu maja dziewczynki jak i na odwrot Airfix ma synka z 5 dniowego odstepu:-)takze wiesz:D ja podejrzewam ze u mnie jest jakis "problem" z implantacja bo jedna biochemiczna zeszly cykl tez byl jakis dziwny..i jakies kreski wychodzily a potem nic...

Elenko oby:-) jak nie to w piatek przyjdzie @... a pn jade do warszawy to dla pocieszenia zaszaleje w stolicy:D nie ma tego zlego :)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix powiem szczerze przykre to traktowanie przez Twoją mamę, życzę Ci żeby jak sie wnuczka jej urodzi zmieniła podejście
Małe liski, Małgosia śliczniutka i reszta ekipy też oczywiście boska
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia i zaciskam kciuki
Moje kochane słoneczko kończy dzisiaj roczek :)

Do góry